• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Aspersoare

Aspersoarele sunt esențiale pentru udarea peluzelor, a zonelor mari de flori, a tufelor de fructe și a paturilor de legume. În magazinul nostru, puteți găsi aspersoare solide și eficiente la prețuri competitive. Verificați lista completă de produse din această categorie mai jos și navigați cu plăcere!

O opțiune populară și accesibilă pentru proprietarii de grădini mai mici sunt aspersoarele care se atașează la capetele furtunelor. Comandați duza Simple CELLFAST la un preț imbatabil sau pistolul de pulverizare multifuncțional SHOWER CELLFAST. Modelele pe care le oferim vă permit să reglați debitul de apă - de la o ceață fină pentru plante delicate precum florile, până la un jet puternic pentru udarea rapidă a tufelor mari. Dacă preferați aspersoarele fixe, avem o gamă largă de modele de la care puteți alege: de la aspersorul rotativ KLIF, care este rentabil dar durabil, până la aspersorul cu impact rotativ TWISTER cu suport, și aspersorul static MULTICLICK cu o gamă largă de acțiune și cinci moduri. Pentru proprietarii de paturi de legume și peluze mai mari, vă recomandăm furtunul picurator SPRING snip-n-drip de 7,5-15 metri. Acesta are găuri spațiate uniform de-a lungul lungimii sale, asigurând o udare uniformă și completă. O altă opțiune excelentă din această categorie este aspersorul de impact EXPERT pentru zone mari. Acest dispozitiv modern vă permite să acoperiți o suprafață mare într-un timp scurt, reducând necesitatea de a muta des aspersorul.

Nu așteptați! Răsfoiți, dați clic și comandați sistemul perfect de udare pentru grădina dumneavoastră. Oferim aspersoare CELLFAST de calitate superioară prin poștă, la prețuri competitive și livrare rapidă la ușa dumneavoastră. Profită de oferta noastră - cu adevărat merită!

32.28 leu
48.02 leu