• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Öntözés

A növények öntözése nem kell, hogy unalmas vagy kellemetlen feladat legyen. Valójában a megfelelő eszközökkel hatékonyabban és hatékonyabban tudja megadni a vizet a növényeinek. Az Öntözési szekcióban olyan termékeket kínálunk, amelyek segítenek ebben. Engedje meg, hogy vezessük Önt a kertöntözés optimalizálásának módjára, és mutassunk be innovatív tippeket széles kiegészítő kínálatunk használatával. Fedezze fel, mit készítettünk Önnek!

Legyen szüksége füvek, áfonyabokrok, zöldségágyak vagy virágágyak öntözésére, az öntözőberendezések és csepegtető rendszerekbe történő befektetés okos döntés. Az adott kategóriáinkban olyan csúcsminőségű termékeket talál, mint a megfizethető és megbízható KLIF forgó szórófej és az Orion pisztolyszóró. Szélesebb hatótávolságot szeretne? Ajánljuk az EXPERT területi impulzus szórót, amely versenyképes áron kapható üzletünkben. Fontolja meg különleges ajánlatainkat is, amelyek tartalmazzák a tömlőket, szórófejeket és csatlakozókat, mint például az ECOLIGHT vagy PLUS tömlőt egy teljes csatlakozókészlettel. Ne hagyja ki Kertslang szekciónkat, ahol strapabíró tömlőket talál különböző átmérőkben és hosszúságokban, valamint praktikus kiegészítőket, mint hordozható tömlőtárolókat, kocsikat és akasztókat. Ezenkívül nézze meg Innovatív öntözési osztályunkat a vízmennyiség szabályozásához és cserepes növények öntözési megoldásaihoz.

Válasszon öntözési kiegészítőket vezető márkáink, például a CELLFAST, Prosperplast és Lamela közül online áruházunkban. Premium minőséget, tartósságot és használhatóságot biztosítunk olyan árakon, amelyek a költségvetésbarátok. Tapasztalja meg az online vásárlás kényelmét - sorban állás, túlárazás és nehéz tárgyak cipelésének terhe nélkül. Ez egy igazán értelmes választás!