• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Поливането

Поливането на растения не трябва да бъде скучна или неприятна задача. Всъщност, с правилните инструменти можете да осигурите вода на вашите растения по-ефективно и ефективно. Нашият раздел за Поливане предлага продукти, които ще ви помогнат в това. Нека ви насочим как да оптимизирате поливането на градината и да ви представим иновативни съвети, използвайки нашия широк набор аксесоари. Открийте какво сме подготвили за вас!

Без значение дали трябва да полеете тревни площи, смокини, градински лехи или цветни граници, инвестицията в разпръсквачи и капкови системи е разумен ход. В нашите съответни категории ще намерите висококачествени продукти като достъпния и надежден въртящ се разпръсквач KLIF и пистолетен разпръсквач Orion. Имате нужда от нещо с по-голям обхват? Препоръчваме разпръсквача за повърхностен полив EXPERT, наличен на конкурентна цена в нашия магазин. Обмислете също нашите специални оферти, внимателно съставени с маркучи, разпръсквачи и свързващи елементи като маркуч ECOLIGHT или PLUS с комплект свързващи елементи. Не пропускайте нашия раздел Градински маркучи, предлагащ издръжливи маркучи с различни диаметри и дължини, заедно с полезни аксесоари като преносими маркучни навивачки, колички и закачалки. Освен това, проверете нашия раздел Иновативно поливане за функционални системи за дозиране на вода и решения за поливане на растения в саксии.

Изберете аксесоари за поливане от водещи марки като CELLFAST, Prosperplast и Lamela в нашия онлайн магазин. Гарантираме премиум качество, издръжливост и удобство на използване на цени, които са приятни за бюджета ви. Изживейте удобството на онлайн пазаруването - без опашки, без да плащате повече и без товаренето на тежки предмети. Това е избор, който наистина има смисъл!

2.76 лв
3.00 лв
3.12 лв
4.80 лв
4.80 лв
5.06 лв
5.06 лв