Penyiraman

Tumbuhan penyiraman boleh menjadi tugas yang sukar, memakan masa dan tidak menyenangkan. Kami fikir anda mungkin menyediakan tumbuhan dengan air lebih pantas dan lebih berkesan. Produk dari bahagian ini akan membantu anda mencapai matlamat tersebut. Kami akan memberitahu anda, bagaimana untuk mengoptimumkan penyiraman taman dan memberi beberapa petua inovatif yang menarik yang menggunakan pelbagai pilihan aksesori yang kami tawarkan. Lihat apa yang telah kami sediakan untuk anda!

Jika anda mencari penyelesaian penyiraman yang berkesan untuk rumput anda, semak blueberry, katil sayuran dan sempadan bunga, anda pastinya perlu melabur dalam sistem penyiram dan rendam-n-tetesan. Semak imbas kategori masing-masing - di sana anda akan dapati, antara lain, KLIF berputar pemercik yang berpatutan dan boleh dipercayai dan pemercik pistol Orion. Adakah peranti dengan rangkaian operasi yang lebih luas sesuai dengan keperluan anda? Kami mengesyorkan pemercik kesan kawasan EXPERT yang terdapat di kedai kami dengan harga yang sangat kompetitif. Anda juga perlu mempertimbangkan mendapatkan satu set kami dari bahagian tawaran istimewa - kami telah membuat pelbagai kit praktikal yang terdiri daripada hos, penyiram dan penyambung, seperti hos ECOLIGHT atau PLUS dengan set penyambung lengkap. Jangan lupa untuk melawat seksyen hos Taman - ia menawarkan hos yang kukuh dengan diameter dan panjang yang berbeza bersama dengan aksesori praktikal: gulung hos mudah alih, troli dan gantungan. Kami juga menjemput anda ke jabatan air yang inovatif di mana kami telah mengumpulkan sistem dos air berfungsi dan penyelesaian penyiram tanaman periuk.

Kedai online kami membolehkan anda membeli aksesori penyiram dari jenama terkemuka, seperti CELLFAST, Prosperplast dan Lamela. Kami menjamin kualiti premium, ketahanan dan kebolehgunaan pada harga yang tidak akan merosakkan bajet rumah anda. Nikmati membeli-belah yang selesa dalam talian - tanpa beratur, membayar lebih dan membawa beban berat. Ini benar-benar masuk akal!

RM7.06
RM11.28
RM11.29
RM11.89