• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Zalijevanje

Zalijevanje biljaka ne mora biti dosadan ili neugodan zadatak. Zapravo, uz pravilne alate, možete učinkovitije i efikasnije opskrbiti svoje biljke vodom. Naša sekcija za Zalijevanje nudi proizvode koji će vam pomoći postići to. Pustite nas da vas vodimo o tome kako optimizirati zalijevanje vrta i upoznati vas s inovativnim savjetima koristeći našu široku selekciju dodataka. Otkrijte što smo pripremili za vas!

Bilo da trebate zalijevati travnjake, borovnice, povrtnjake ili cvjetne rubove, ulaganje u prskalice i kapljične sustave je pametan potez. U našim odgovarajućim kategorijama pronaći ćete vrhunske proizvode poput pristupačne i pouzdane rotirajuće prskalice KLIF i pištolj prskalicu Orion. Trebate nešto s većim dometom? Preporučujemo prskalicu za površinsko zalijevanje EXPERT, dostupnu po konkurentnoj cijeni u našoj trgovini. Razmislite također o našim posebnim ponudama koje su pažljivo sastavljene s crijevima, prskalicama i spojnicama poput crijeva ECOLIGHT ili PLUS s kompletnim setom spojnica. Ne propustite naš odjeljak Vrtne cijevi, koji nudi izdržljive cijevi različitih promjera i duljina, zajedno s korisnim dodacima poput prenosivih držača za cijevi, kolica i kukica. Također, provjerite naš odjeljak Inovativnog zalijevanja za funkcionalne sustave doziranja vode i rješenja za zalijevanje biljaka u loncima.

Odaberite pribor za zalijevanje vodećih marki poput CELLFAST, Prosperplast i Lamela u našoj online trgovini. Jamčimo premium kvalitetu, trajnost i jednostavnost korištenja po pristupačnim cijenama. Iskusite jednostavnost online kupovine - bez čekanja u redovima, preplaćivanja i tereta nošenja teških predmeta. To je izbor koji stvarno ima smisla!