• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Dispozitive pentru Udat

Udarea plantelor nu trebuie să fie o sarcină plictisitoare sau neplăcută. De fapt, cu instrumentele potrivite, puteți furniza apă plantelor dvs. mai eficient și mai eficace. Secțiunea noastră de Udare oferă produse care vă vor ajuta să realizați acest lucru. Lăsați-ne să vă ghidăm în optimizarea udării grădinii și să vă introducem în sfaturi inovatoare cu ajutorul selecției noastre largi de accesorii. Descoperiți ce am pregătit pentru dvs.!

Fie că aveți nevoie să udați peluze, tufișuri de afine, paturi de legume sau margini de flori, investiția în aspersoare și sisteme de picurare este o mișcare inteligentă. În categoriile noastre respective, veți găsi produse de top precum aspersorul rotativ KLIF, accesibil și de încredere, și aspersorul pistol Orion. Aveți nevoie de ceva cu un domeniu mai larg? Vă recomandăm aspersorul cu impact EXPERT, disponibil la un preț competitiv în magazinul nostru. De asemenea, luați în considerare ofertele noastre speciale, atent selectate cu furtune, aspersoare și conectori, cum ar fi furtunul ECOLIGHT sau PLUS, cu un set complet de conectori. Nu ratați secțiunea noastră de Furtun de grădină, care oferă furtune durabile în diferite diametre și lungimi, împreună cu accesorii utile precum bobine portabile pentru furtunuri, cărucioare și agățători. De asemenea, verificați secțiunea noastră de Inovații în udare pentru sisteme funcționale de dozare a apei și soluții pentru udarea plantelor în ghivece.

Alegeți accesorii pentru udare de la mărci de top precum CELLFAST, Prosperplast și Lamela în magazinul nostru online. Vă asigurăm calitate premium, durabilitate și ușurință în utilizare la prețuri prietenoase cu bugetul dvs. Experimentați confortul cumpărăturilor online - fără a sta la coadă, fără a plăti prea mult și fără povara de a transporta obiecte grele. Este o alegere care face cu adevărat sens!

11.28 leu
11.89 leu