• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bewatering

Het water geven van planten hoeft geen saaie of onaangename taak te zijn. Sterker nog, met de juiste gereedschappen kunt u op een efficiëntere en effectievere manier water aan uw planten geven. Onze Watergeefsectie biedt producten die u hierbij zullen helpen. Laat ons u begeleiden bij het optimaliseren van het bewateren van uw tuin en introduceer u in innovatieve tips met behulp van onze uitgebreide selectie accessoires. Ontdek wat we voor u hebben voorbereid!

Of u nu grasvelden, blauwe bessenstruiken, groentebedden of bloemranden moet bewateren, investeren in sproeiers en druppelsystemen is een slimme zet. In onze respectieve categorieën vindt u toonaangevende producten zoals de betaalbare en betrouwbare KLIF roterende sproeikop en de Orion pistoolsproeier. Heeft u iets nodig met een groter bereik? Wij raden de EXPERT oppervlakte-impact sproeier aan, verkrijgbaar tegen een concurrerende prijs in onze winkel. Overweeg ook onze speciale aanbiedingssets, zorgvuldig samengesteld met slangen, sproeiers en connectoren zoals de ECOLIGHT of PLUS slang met een compleet connectorenset. Mis onze Tuinslangsectie niet, met duurzame slangen in verschillende diameters en lengtes, samen met handige accessoires zoals draagbare slanghaspels, wagens en hangers. Bekijk ook onze Innovatieve bewateringsafdeling voor functionele doseringssystemen en oplossingen voor het bewateren van potplanten.

Kies bewateringsaccessoires van toonaangevende merken zoals CELLFAST, Prosperplast en Lamela in onze online winkel. Wij garanderen premium kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid tegen budgetvriendelijke prijzen. Ervaar het gemak van online winkelen - zonder wachten in de rij, te veel betalen en de last van het dragen van zware voorwerpen. Het is een keuze die echt zinvol is!

1.14
1.38
1.50
1.56
1.73
2.27
2.40
2.53
2.53
2.53