• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vattning

Att vattna växter behöver inte vara en tråkig eller obehaglig uppgift. Faktum är att med rätt verktyg kan du tillhandahålla vatten till dina växter mer effektivt och effektivt. Vår avdelning för Bevattning erbjuder produkter som kommer att hjälpa dig att uppnå detta. Låt oss guida dig om hur du optimerar trädgårdsbevattning och introducera dig till innovativa tips med hjälp av vårt breda urval av tillbehör. Upptäck vad vi har förberett för dig!

Oavsett om du behöver vattna gräsmattor, blåbärsbuskar, grönsaksbäddar eller blomsterkanter, är det klokt att investera i sprinklers och droppbevattningssystem. I våra respektive kategorier hittar du toppprodukter som den prisvärda och pålitliga KLIF roterande sprinklerpinnen och Orion pistol-sprinklern. Behöver du något med längre räckvidd? Vi rekommenderar EXPERT områdesimpaktsprinklern, som finns tillgänglig till ett konkurrenskraftigt pris i vår butik. Tänk också på våra specialerbjudandekit, noggrant sammansatta med slangar, sprinklers och anslutningar som ECOLIGHT- eller PLUS-slangen med ett komplett anslutningsset. Missa inte vår avdelning för Trädgårdsslang, som erbjuder slitstarka slangar i olika diameter och längder, tillsammans med praktiska tillbehör som bärbara slangvindor, vagnar och krokar. Kolla även in vår avdelning för Innovativ bevattning för funktionella doseringssystem och lösningar för bevattning av krukväxter.

Välj bevattningstillbehör från ledande varumärken som CELLFAST, Prosperplast och Lamela i vår onlinebutik. Vi garanterar premiumkvalitet, hållbarhet och användarvänlighet till priser som är vänliga för plånboken. Upplev bekvämligheten med att handla online - utan köer, överpriser och bördan att bära tunga föremål. Det är ett val som verkligen gör mening!

13.41 kr
16.24 kr
17.65 kr
18.35 kr
26.68 kr
28.21 kr
28.24 kr
29.74 kr
29.74 kr
29.74 kr