• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Witlof, Andijvie zaden

Ontdek een wereld van smaak en gezondheidsvoordelen met onze Witlof, Andijvie zaden, die verkrijgbaar zijn in onze online tuinwinkel. Deze groenten zijn niet alleen lekker, maar ook zeer voedzaam, boordevol vitamines, eiwitten en mineralen. Hun unieke bittere smaak stimuleert de eetlust en helpt bij de spijsvertering, wat aanzienlijk bijdraagt aan de algehele werking van je spijsverteringssysteem.

Onze zaden zijn uitsluitend afkomstig van betrouwbare producenten, wat ervoor zorgt dat je planten overvloedige oogsten zullen opleveren wanneer ze onder geschikte omstandigheden worden gekweekt.

Mis de kans niet om de "Polanowicka" wortelchicorei-variant uit te proberen, een veelzijdige optie die niet alleen een heerlijke toevoeging aan je salades is, maar ook als voer voor dieren kan worden gebruikt. Voor degenen die de voorkeur geven aan andijvie in salades, is de "Palla Rossa 3" een uitstekende keuze. Deze variëteit zal je zeker betoveren met zijn wit-rode koppen en een explosie van kleur en smaak toevoegen aan verschillende gerechten. Kies vandaag nog je favoriete Witlof, Andijvie zaden en zet een stap richting een gezondere en smakelijkere tuin.