• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Convovulus, Winde zaden

In onze winkel vindt u een assortiment van Convovulus, Winde zaden, waaronder die van de dwergmorning glory (Convolvulus tricolor). Deze boeiende, kruipende bodembedekker heeft de kracht om uw tuin te transformeren tot een bloeiend paradijs. U kunt er zeker van zijn dat de zaden die wij aanbieden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, aangezien ze uitsluitend afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers.

De dwergmorning glory verrijkt uw tuin met zijn charmante, trechtervormige bloemen gedurende de hele zomer. Of u het nu plant in bloembedden, gebruikt als randbeplanting of integreert in hangende of grondgebonden containers, deze plant zal altijd indruk maken. Het is belangrijk op te merken dat de dwergmorning glory het beste gedijt op zonnige en warme plaatsen, en behoefte heeft aan matig vruchtbare, regelmatig bewaterde grond. Wanneer royaal gezaaid, zullen Convovulus, Winde zaden uitgroeien tot een prachtig, kleurrijk tapijt dat de aandacht trekt. Deze veelzijdige plant schittert ook in rotstuinen en creëert een adembenemende bloemencascade wanneer geplant op muren, hellingen of balkons.

Ontketen de schoonheid van de natuur in uw eigen tuin. Kies voor Convovulus, Winde zaden voor een tuin die net zo levendig en fascinerend is als uzelf.