• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Wasmanden

Wasmanden zijn de perfecte oplossing om orde te houden in je badkamer en wasruimte. Onze collectie omvat compacte manden die ontworpen zijn voor kleinere ruimtes en niet te veel plaats innemen, evenals XXL-opties die ideaal zijn voor grotere huishoudens. Ontdek ons assortiment lichte, praktische en stijlvolle containers om degene te vinden die het beste bij je badkamerdecor past.

Als je een grote mand met deksel nodig hebt, is onze grijsbruine 45-liter wasmand misschien precies wat je zoekt. Het ontwerp omvat ventilatiegaten die de luchtcirculatie bevorderen en zo de vorming van schimmel voorkomen. Niet alleen functioneel, maar ook modieus, het dient als een aantrekkelijke toevoeging aan je interieur. Voor degenen die nog meer opbergruimte nodig hebben, overweeg onze ruime grijsbruine 60-liter Per wasmand. Onze selectie bevat ook modellen zoals de groene of grijze 65 x 44 cm Jost wasmand, waarvan de gaasstructuur helpt om de frisse geur van je wasgoed langer te behouden tussen de wasbeurten door. Vergeet niet ook een kijkje te nemen bij onze 12-liter Lotta opbergdoos, die speciaal is ontworpen met comfortabele handvatten om het vervoeren van zware, natte was veel gemakkelijker te maken.

We nodigen je uit om onze verscheidenheid aan wasmanden te bekijken. Je zult ze vinden tegen concurrerende prijzen en beschikbaar voor gemakkelijke deur-tot-deur levering in onze online tuinwinkel. Wacht niet langer – verbeter je dagelijkse routine met meer gemak en efficiëntie.