• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Mini kassen

Bent u een tuinliefhebber, maar vindt u het te moeilijk om zelf zaailingen te kweken? Of heeft u misschien ervaring met tomaten- of komkommerzaailingen, maar wilt u graag veeleisendere planten uit zaden laten groeien? In beide gevallen vindt u alles wat u nodig heeft in deze categorie. Neem een kijkje in ons assortiment mini-kassen!

Een mini-kas is een container die is ontworpen om optimale omstandigheden te bieden voor het ontkiemen en kweken van tere jonge zaailingen en planten. Een typische mini-kas bestaat uit een diepe lade gemaakt van duurzaam plastic en een transparante plastic hoes. Zo'n container kan ongeveer een dozijn potten of turfpellets bevatten. De hoes zorgt voor warmte en beschermt de grond tegen overmatig vochtverlies, wat vaak de belangrijkste oorzaak is van zaailingmislukking. Dit hele opzet is gemakkelijk te vervoeren en kan op een vensterbank worden geplaatst, waar uw planten de juiste hoeveelheid zonlicht ontvangen zonder blootgesteld te worden aan tocht. Onze online winkel biedt mini-kassen in verschillende maten aan. Onder onze aanbevolen producten bevindt zich de zwarte mini-kas van 47 x 15 cm met 18 potten, verkrijgbaar in groen, roze, paars en blauw. Heeft u meer ruimte nodig? Overweeg een mini-kas met 30 of 48 potten. We bieden ook een grote, geventileerde mini-kas aan voor de meer ervaren kwekers, die zorgt voor uitstekende luchtcirculatie en de noodzaak van extra ventilatie elimineert. Als u wilt dat uw zaailingcontainer ook dienst doet als decoratief element, bekijk dan de Home Garden met een houten accent en een hoes - de Respana Planter mini-kas van 77 cm stelt u in staat om thuis een miniatuurgroene oase te creëren. Ontdek onze andere speciale aanbiedingen; u zult zeker iets vinden dat aan uw behoeften voldoet!

We moedigen u aan om gebruik te maken van onze speciale prijzen voor mini-kassen. Profiteer van de seizoensaanbiedingen en geniet van gratis bezorging terwijl u uw tuinhobby onbeperkt uitbreidt. We nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken!

8.10
8.10
9.88
9.98
9.98
9.98