• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Tuinkers zaden

Onze tuinwinkel biedt met trots Tuinkers zaden aan, een onmisbare aanvulling op uw Paasdecoraties. Wees gerust, de zaden die beschikbaar zijn in onze winkel komen van betrouwbare, hoogwaardige leveranciers.

Tuinkers zaden leveren een ongelooflijk voedzame plant op, rijk aan essentiële vitamines zoals C en K, evenals mineralen en essentiële oliën. Het doet wonderen voor de huid en nagels. Dankzij het hoge gehalte aan vitamine K helpt tuinkers ook om de botdichtheid te behouden door het verlies van calcium te verminderen, en het ondersteunt een gezonde nier- en alvleesklierfunctie. Bovendien is het een fantastische eetlustopwekker, perfect om kieskeurige eters aan te moedigen.

Aarzel niet—bestel uw Tuinkers zaden vandaag nog! Deze plant is het hele jaar door gunstig, niet alleen met Pasen. De teelt is zo eenvoudig dat zelfs kinderen gemakkelijk tuinkerskiemen kunnen kweken. Week de zaden kort in water, en verplaats ze daarna naar nat katoen of cellulose. Eetbare scheuten zijn klaar om van te genieten in slechts 8 tot 10 dagen. Deze scheuten zijn een veelzijdige toevoeging aan verschillende gerechten, vooral recepten op basis van zuivelproducten. Om het kweken van tuinkers nog eenvoudiger te maken, overweeg dan het gebruik van een speciale kiemer. U kunt deze heerlijke plant ook in uw tuin kweken in goed voorbereide grond. Handel nu en geniet van de vele voordelen van Tuinkers zaden, en trakteer uzelf in een mum van tijd op een smakelijke, gezonde en esthetisch aangename snack!