• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Vuilnisbakken

Een vuilnisbak is een essentieel item voor elk huis, kantoor of zomerhuisje. Klein, middelgroot of groot; met draaiende of kantelbare deksels - je vindt ze allemaal in onze online winkel. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken!

Als je op zoek bent naar een compacte vuilnisbak die geschikt is voor je badkamer of studeerkamer, overweeg dan onze 10-liter zilvergrijze Swantje vuilnisbak met een draaiend deksel of de 10-liter grafietgrijze Rasmus vuilnisbak met een kantelbaar deksel. Kies een kleur die naadloos aansluit bij je interieur, de ruimte verbetert zonder onnodige aandacht te trekken. Als je iets groters nodig hebt, zijn de 25-liter Swantje of Rasmus bakken wellicht ideaal. We hebben ook de stijlvolle beige 23-liter Maxi-Swing vuilnisbak. Voor je keuken is de 45-liter zilvergrijze Magne vuilnisbak met een druk-open deksel perfect, omdat hij veel afval kan bevatten en de behoefte aan dagelijks legen vermindert. Elk bakje in onze winkel is gemaakt van lichtgewicht, duurzaam plastic en heeft een praktisch uittrekbaar deksel. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Blader door onze galerij en zie het zelf!

Onze online winkel is gespecialiseerd in apparatuur en accessoires voor huis en tuin en biedt vuilnisbakken tegen onverslaanbare prijzen. Productbeschrijvingen bevatten gedetailleerde specificaties, inclusief afmetingen. Met ons brede assortiment aan maten en kleuren vind je zeker de perfecte vuilnisbak voor jouw ruimte. Ontdek vandaag nog onze selectie!

5.39
6.95
10.59
10.59
17.45
21.00
21.00
21.05
21.14