• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Vuilnisbakken

Vuilnisbak is een verplicht onderdeel van de uitrusting van elk huis, kantoor of zomerhuisje. Kleine, middelgrote en grote, met draaiende of kantelbare deksels - u vindt ze allemaal in onze online winkel. Wij nodigen u uit om het van dichterbij te bekijken!

Als u op zoek bent naar een kleine vuilnisbak die in uw badkamer past of netjes studeert, koop dan de 10-liter zilvergrijze Swantje-vuilnisbak met een roterend deksel of de 10-liter grafietgrijze Rasmus-vuilnisbak met een kantelbaar deksel. Laat de kleur van deze container in de binneninrichting passen, zodat deze niet te veel aandacht trekt, maar de opstelling discreet aanvult. Als u op zoek bent naar een groter model, bestel dan de 25-liter Swantje- of Rasmus-bakken. We raden ook de decoratieve, beige Maxi-Swing afvalcontainer van 23 liter aan. Plaats de 45-liter zilvergrijze Magne-vuilnisbak met een persdeksel in uw keuken. Het zal veel afval herbergen en hoeft dus niet dagelijks geleegd te worden. Alle containers in onze winkel zijn vervaardigd van lichtgewicht, maar toch duurzaam plastic en zijn uitgerust met praktische, intrekbare deksels. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en combineren functionaliteit met een aangenaam uiterlijk. Kijk maar eens naar de afbeeldingen!

Onze online winkel met huis- en tuinuitrusting en accessoires biedt vuilnisbakken tegen de meest concurrerende prijzen. Productbeschrijvingen bevatten gedetailleerde specificaties met afmetingen. Er is een ruime keuze aan modellen met verschillende maten en kleuren beschikbaar - u vindt gemakkelijk een vuilnisbak die perfect bij uw huis past. Bekijk ons!

5.39
6.95
10.59
10.59
10.59
10.59
17.45
21.00
21.00