• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Celosia, Hanenkam zaden

Heeft u al eens gedacht aan hanenkammen voor uw tuin? In onze winkel, onder de categorie "Celosia, Hanenkam zaden", bieden wij twee soorten aan: de tarwestro-hanenkam en de gepluimde hanenkam, verkrijgbaar in twee variëteiten: gevederd en zilver. Deze prachtige planten sieren bloembedden van eind juni tot begin oktober en zijn zowel perfect als snijbloemen als voor container tuinieren.
De tarwestro-hanenkam pronkt met slanke, stekelige bloemen in tinten van licht- en donkerroze. Eenmaal gedroogd, zijn deze bloemen een opvallende toevoeging aan gedroogde bloemstukken. Aan de andere kant biedt de gepluimde hanenkam bloeiwijzen in een scala van kleuren, van roomwit, geel, oranje, tot roze en rood. De gepluimde hanenkam produceert uniek gevormde bloeiwijzen die, zoals de naam al aangeeft, lijken op een hanenkam.

Elk zaadje in onze categorie "Celosia, Hanenkam zaden" is van de hoogste kwaliteit en is uitsluitend afkomstig van gerenommeerde producenten. Kies de soort die bij uw esthetiek past en verheug u op levendige, kleurrijke bloesems in het voorjaar.