• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Subcategorieën

Productfilters

Prijs

Koekoeksbloem, Lychnis zaden

In onze online winkel bieden wij Koekoeksbloem, Lychnis zaden aan van verschillende soorten, waaronder de hybride Lychnis "Vesuvius", rozen lychnis, Maltezer kruis en plakkerige koekoeksbloem, om er maar een paar te noemen. Deze planten zijn perfect voor het opvullen van borders, rotstuinen en voor teelt als snijbloemen. Ze verfraaien de omgeving van uw huis met heldere, kleurrijke bloemen gedurende de hele zomer.

Probeer de Koekoeksbloem, Lychnis zaden van "Vesuvius". Hieruit zullen middelhoge, breed vertakte planten groeien. Ze vallen niet alleen op door hun opvallende oranje bloesems, maar ook door de scheuten en bladeren die tijdens het bloeiseizoen een scharlaken tint aannemen. De plakkerige koekoeksbloem, met haar prachtige roze bloesems, is een uitstekende keuze voor naturalistische en rotstuinen.

Alle Koekoeksbloem, Lychnis zaden die in onze winkel worden aangeboden, komen met een garantie van hoge kwaliteit, aangezien ze uitsluitend van gerenommeerde producenten worden betrokken.