• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Lobelia zaden

In onze online winkel vindt u Lobelia zaden van verschillende tuin Lobelia-soorten. Deze zaden onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en hoge kiemkracht, en zijn uitsluitend afkomstig van betrouwbare leveranciers. Dit garandeert een succesvolle teelt, mits de juiste groeiomstandigheden in acht worden genomen.

De Lobelia siert uw tuin van de lente tot de late herfst. Ze produceren een scala aan bloemkleuren: wit, blauw, roze, paars en rood. Vaak worden ze geteeld in hangende manden en worden ze vaak aangeduid als hangende lobelia. Wanneer ze in potten worden gekweekt, versieren ze prachtig balkons, paviljoens en terrassen. Indien in bloembedden gezaaid, bedekken ze deze met een levendig, kleurrijk tapijt. Vergeet niet om de juiste teeltomstandigheden te handhaven - deze plant gedijt op zonnige plaatsen met goed doorlatende, humusrijke grond.

We raden vooral de Lobelia zaden van het "White Lady" ras aan, die uitgroeien tot lage planten met witte bloemen. Dit type is ideaal voor randen, randen en containers. Wanneer geplant naast verbenas, gazania's of laaggroeiende asters, creëert het een verbluffend contrast. Misschien bent u geïnteresseerd in de lobelia met karmijnrode bloemen op hangende stelen, perfect voor witte hangende manden. Of misschien trekt de lobelia met prachtige saffierblauwe bloemen op stelen van 50-60 cm uw aandacht. Als u niet zeker weet welke te kiezen, bieden wij een gevarieerde selectie van Lobelia zaden om een adembenemend, veelkleurig bloemarrangement te creëren.