• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen stokken

Meststofstaafjes zijn een absolute must-have voor zowel potplantenbezitters als tuiniers! Deze subcategorie omvat efficiënte, langdurige meststoffen in de vorm van droge staafjes, die direct moeten worden toegepast op het wortelsysteem van de plant. Om het kiezen van het juiste product te vereenvoudigen, bieden wij producten aan die speciaal zijn afgestemd op specifieke plantengroepen en -soorten.

In onze winkel vindt u bewezen en geteste meststofstaafjes voor orchideeën, groene planten, geraniums, andere bloeiende balkonplanten, evenals groenten en kruiden (mis onze prachtige meststofstaafjes voor tomaten, paprika's en komkommers niet). Ons assortiment bevat onder andere meststofstaafjes verrijkt met vitaminen, die met een hoger ijzergehalte, en staafjes gemaakt van mest. Probeer onze nieuwste ontdekking: de uitzonderlijke meststofstaafjes met guano en mycorrhiza, ontworpen voor planten verzwakt door ongedierte (de Speciale "O" Meststofstaafjes) en die lijden aan schimmelziekten (Speciale "G" Meststofstaafjes).

Onze speciale meststofstaafjes met mycorrhiza en helperbacteriën vormen een complete mestoplossing en bieden effectieve hulp voor verwaarloosde planten in slechte staat. Ze verbeteren het absorptievermogen van de wortels, verbeteren de opname van water en voedingsstoffen, en verhogen de weerstand van de planten tegen ziekten. Al deze uitstekende meststoffen en toevoegingen zijn beschikbaar tegen uitzonderlijk concurrerende prijzen in onze online winkel. U hoeft niet langer efficiëntie op te offeren voor de prijs - één meststofstaafje kan 30 tot 60 dagen meegaan.

Als u geïnteresseerd bent in nog langere prestaties, overweeg dan de Osmocote Meststofspikes, die geleidelijk voedingsstoffen vrijgeven gedurende 9 maanden! Onze online tuinwinkel biedt ze aan als losse eenheden of in grotere 12-stuks verpakkingen. Al onze producten komen van gerenommeerde, toonaangevende fabrikanten van organische en minerale meststoffen zoals Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral en Zielony Dom. Bestel originele meststofstaafjes voor thuis, balkon, tuinplanten en groenten online - u bent altijd welkom in onze winkel!

3.08
3.45
3.69