• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Thuja-meststoffen

Thuja-meststoffen stellen u in staat om de vitaliteit, gezondheid en levendige kleur van uw altijdgroene bomen te waarborgen. Thuja's, ook bekend als levensbomen, komen voor in een opmerkelijk diverse reeks variëteiten, allemaal met één gemeenschappelijk kenmerk: specifieke voedingsbehoeften die kunnen worden vervuld met onze professionele producten die zijn ontworpen voor deze unieke coniferen. Onze winkel biedt een breed scala aan thuja-meststoffen van gerenommeerde merken tegen concurrerende prijzen. Ontdek onze premium selectie hieronder!

Onze Target Thuja-meststof met micronutriënten, die verkleuring van naalden en schubben voorkomt, is verkrijgbaar in verschillende maten. Kies degene die past bij het aantal levensbomen in uw tuin zonder u zorgen te hoeven maken over te veel uitgeven. Florovit's "100 dagen" Thuja-meststof is een andere populaire keuze. Dit eenvoudig te gebruiken korrelige plantenvoeding heeft een speciale formule voor langdurige effectiviteit. Voor degenen die onmiddellijke resultaten verkiezen, bieden we de "Zielony Dom" Vloeibare Bladmeststof voor Thuja's in een gebruiksklare gieter. Deze geconcentreerde noodmeststof is ideaal voor het revitaliseren van zwakke en door ziekten getroffen bomen. Bevestig eenvoudig de gieter aan uw tuinslang en geef uw planten essentiële voedingsstoffen. Om uw altijdgroene bomen verder te beschermen, begin met het gebruik van de Herfstconiferenmeststof van Target aan het einde van de zomer. Dit product verbetert de winterhardheid en vorstbestendigheid van uw levensbomen, bereidt ze voor op de winter en vermindert het risico op vorstschade. Verken nu ons assortiment!

We nodigen u uit om onze winkelselectie te bekijken. Geniet van snel, handig winkelen met een tevredenheidsgarantie en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen!