• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Cikoria-, Endivefrön

Upptäck en värld av smak och hälsofördelar med våra Cikoria-, Endivefrön som finns tillgängliga i vår online trädgårdsbutik. Dessa grönsaker är inte bara läckra utan även mycket näringsrika, fyllda med vitaminer, proteiner och mineraler. Deras unika beska smak stimulerar aptiten och hjälper till med matsmältningen, vilket avsevärt förbättrar den övergripande funktionen i din matsmältning.

Våra frön kommer enbart från pålitliga producenter, vilket säkerställer att dina växter kommer att ge rikliga skördar när de odlas under lämpliga förhållanden.

Miss inte chansen att prova den rötade cikoriasorten "Polanowicka", ett mångsidigt alternativ som inte bara är ett läckert tillskott till dina sallader utan också kan användas som foder till djur. För de som föredrar endiv i sallader är sorten "Palla Rossa 3" ett utmärkt val. Denna variation kommer säkerligen att förtrolla dig med sina vita-röda huvuden och lägga till en explosion av färg och smak till en mängd olika rätter. Välj dina favorit Cikoria-, Endivefrön idag och ta ett steg mot en hälsosammare och läckrare trädgård.