• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Aubergine zaden

We bieden een breed assortiment auberginezaden die beloven sappige, ovaalvormige vruchten te leveren met overwegend paarse tinten en romig vruchtvlees. Verken ons assortiment om de perfecte variëteit voor u te vinden! Heeft u al overwogen om de "Golden Egg" te proberen? Of misschien heeft de "Tsakoniki" variëteit uw aandacht getrokken; deze produceert vruchten met een boeiende paars-witte gestreepte schil.

Auberginezaden gedijen wanneer ze ontkiemen in een warme kamer met vochtige grond. Hoewel ze enigszins veeleisend kunnen zijn, belonen deze planten je ruimschoots voor je tijd en zorg door heerlijke vruchten te bieden, mits ze de juiste teeltomstandigheden krijgen. Alles wat je nodig hebt is een beetje ruimte in je tuin of kas, samen met wat toewijding.

De auberginezaden die beschikbaar zijn in onze winkel zijn van de hoogste kwaliteit en afkomstig van betrouwbare producenten. Dit garandeert een succesvolle teeltervaring en een overvloedige oogst van hoge kwaliteit. Mis het niet; verrijk je tuin vandaag nog!