• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Siergras zaden

Als je overweegt om een naturalistische tuin aan te leggen, moet je gewoon siergrassenzaden kopen. Deze planten zijn een absoluut noodzakelijk onderdeel van de tuinruimte, gerangschikt in naturalistische stijl. We hebben zaden van veel siergrassen in ons aanbod, Koreaanse uksae (Chinees zilvergras), pampagras, espartogras, groot trilgras of kanaregras. Ze dienen niet alleen als decoratie, maar kunnen ook in gedroogde boeketten worden gebruikt.

Pampagras behoort tot de meest populaire siergrassen. Het groeit vrij lang, tot 2 m hoog. In de herfst verschijnen prachtige, dikke, witte, romig witte of roze bloeiwijzen op de toppen van die hoge planten. Ze zijn geschikt voor bloembedachtergronden en randen van waterbekkens. In het geval dat u denkt aan het regelen van een rotstuin, zou blauw zwenkgras, bentgrass en gouden hondenstaart het beste bij u passen. Deze grassen vormen onderste bosjes en harmoniëren met andere sierplanten. Haasstaart- en kanariegras ziet er geweldig uit in verse en gedroogde boeketten. Ze passen natuurlijk ook in naturalistische tuinen.

Alle siergraszaden die beschikbaar zijn in ons aanbod voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en vertonen een hoge kiemkracht, omdat ze alleen van gerenommeerde producenten afkomstig zijn. Gelooft u het niet? Kies je favoriete variëteit en bekijk het! Grassen zijn relatief eenvoudig te kweken, vereisen geen speciale omstandigheden en hebben geen speciale zorgmaatregelen nodig. Ze zullen je tuin voortdurend sieren, zelfs als de meeste planten zouden zijn geweekt.

0.98 1.63
Promotie eindigt
1.48 2.47
Promotie eindigt
-40%
2.49 4.15
Promotie eindigt
2.49 4.15
Promotie eindigt
-40%
2.49 4.15
Promotie eindigt
3.49 5.81
Promotie eindigt
-40%
3.49 5.81
Promotie eindigt
-40%
3.73 6.22
Promotie eindigt
4.74 7.90
Promotie eindigt
Flower Lawn - gazon gras en bloem selectie - 0,5 kg -  - zaden -40%
18.28 30.46
Promotie eindigt