• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Siergras zaden

Als je overweegt een naturalistische tuin aan te leggen, dan moet je zeker onze categorie "Siergras zaden" verkennen. Deze planten zijn een essentieel onderdeel van elke tuinruimte die in een naturalistische stijl is ontworpen. Ons assortiment omvat een breed scala aan soorten siergrassen, zoals Koreaanse uksae (Chinees zilvergras), pampasgras, espartogras, groot trilgras en kanariegras. Deze grassen dienen niet alleen als prachtige decoraties, maar zijn ook uitstekende toevoegingen aan gedroogde bloemarrangementen.

Pampasgras is een van de populairste keuzes in onze categorie "Siergras zaden". Dit gras kan behoorlijk hoog worden en bereikt een hoogte tot 2 meter. In de herfst zul je worden verrast door de prachtige, dikke, witte, roomwitte of roze bloeiwijzen die verschijnen op de toppen van deze hoge planten. Ze zijn ideaal voor de achtergrond van bloembedden of als elegante accenten bij waterbassins. Als je geïnteresseerd bent in het aanleggen van een rotstuin, zijn soorten als blauw schapengras, struisgras en gouden vossenstaart het meest geschikt voor jou. Deze grassen vormen lagere pollen en harmoniëren prachtig met andere sierplanten. Hazenstaart en kanariegras zijn ook geweldige keuzes; ze zien er fantastisch uit in zowel verse als gedroogde bloemarrangementen en passen van nature goed in naturalistische tuinomgevingen.

Alle siergraszaden in ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en vertonen uitstekende kiempercentages, omdat ze uitsluitend afkomstig zijn van gerenommeerde producenten. Neem niet zomaar ons woord ervoor aan - kies je favoriete variant en ontdek het zelf! Deze grassen zijn relatief eenvoudig te kweken, vereisen geen speciale omstandigheden en hebben minimale verzorging nodig. Ze zullen je tuin blijven verfraaien, zelfs als de meeste andere planten zijn verwelkt.