• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Plantladders en steunen

Plantenladders en -steunen zijn essentieel voor het kweken van veel potplanten, sierklimplanten en andere soorten met slanke stelen. Onze online tuinwinkel speelt in op de behoeften van liefhebbers van sierplanten door een breed scala aan diverse plantensteunen aan te bieden tegen betaalbare prijzen. U vindt zeker een plantenladder of steun die geschikt is voor zowel kleinere als grotere planten.

Ons assortiment bevat hoogwaardige, milieuvriendelijke bamboesteunen - palen, ladders en decoratieve steunen gemaakt van gebogen bamboehout. Een robuuste paal gemaakt van kokosvezel zal een natuurlijke esthetiek aan uw arrangementen geven, vooral in combinatie met planten met grote bladeren. Daarnaast bieden we decoratieve plantenladders en -steunen aan van plastic en metaal, verkrijgbaar in zowel ingetogen als levendige kleuren. Orchideeënliefhebbers zullen onze prachtige palmsteunen, draden en spiralen waarderen, ontworpen om de delicate stelen van orchideeën te ondersteunen.

Onze online winkel is uw one-stop bestemming voor al uw behoeften om de gezonde groei en het verbluffende uiterlijk van uw groene planten te waarborgen. Onze brede selectie plantenladders en -steunen, verkrijgbaar in talloze vormen en tinten, bestaat uitsluitend uit topkwaliteit, duurzame producten. Winkel online tegen concurrerende prijzen en bespaar tijd!

2.98
3.57
4.40
4.40
4.40
4.40
6.35
7.78
9.68
9.72
13.23
16.14
36.68