• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bloemsproeiers

Om orchideeën en andere sierplanten die zachte bewatering nodig hebben, goed te verzorgen, ontdek onze categorie "Bloemsproeiers". U vindt een breed assortiment sproeiers van topkwaliteit, afgestemd op uw behoeften. Met speciale prijzen beschikbaar is er geen beter moment om de perfecte bloemsproeier te kopen dan nu!

We bieden sproeiers aan in verschillende maten en kleuren. Kies uit capaciteiten zoals 0,5, 0,9 of 1,3 liter. Onze gereedschappen pronken met een modern, stijlvol ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Of u nu een transparante vloeistofcontainer wilt of een gekleurde, wij hebben wat u nodig heeft. Als u overweegt om over te stappen van een handsproeier, waarom dan niet onze druksproeiers bekijken? Ze zijn ideaal voor het besproeien van gewassen en het aanbrengen van bladbemesting. Bekijk de productfoto's in onze online tuinwinkel en plaats uw bestelling met een 100% tevredenheidsgarantie.

Onze selectie "Bloemsproeiers" bevat gerenommeerde merken zoals Prosperplast, Greenmill en Greenland. Daarom kunnen wij hoge kwaliteit en duurzaamheid garanderen tegen een betaalbare prijs. Vertrouw op ons en sluit u aan bij onze steeds groter wordende familie van tevreden klanten.

6.21
6.75
7.20
8.33
8.33
8.91
8.91
8.95
9.27
10.98
10.98
14.14