• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Turfpotten

Zodra het zaai- en stekseizoen aanbreekt, is het handig om de nuttige turfpotten bij de hand te hebben. Als je gepassioneerd bent over succesvol tuinieren, bekijk dan ons assortiment en koop hoogwaardige, milieuvriendelijke plantenpotten tegen concurrerende prijzen. We zijn trots om onze brede selectie van turfpotten in allerlei maten en vormen te presenteren. Ontdek meer!

Potten gemaakt van natuurlijke materialen zorgen ervoor dat kiemende zaden en snelgroeiende stekjes de optimale temperatuur en vochtigheid krijgen. Wat nog belangrijker is, je hoeft de planten niet te verwijderen voordat je ze verpot, omdat deze potten 100% afbreekbaar zijn. Kortom, als je gezonde stekjes met sterke wortelsystemen wilt hebben en waarde hecht aan milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossingen, kijk dan naar onze vierkante en ronde turfpotten. Of je nu op zoek bent naar kleinere zaadpotten van 5-8 cm breed of grotere containers van ongeveer 20 cm in diameter, we hebben wat je nodig hebt. We bieden sets van een dozijn of meerdere tientallen potten tegen aantrekkelijke prijzen. Overweeg ook onze kokosvezelschijven en de innovatieve GrowBlock potten. Deze producten zijn gemaakt van gecomprimeerde kokosvezel en werken als een spons die water absorbeert en afgeeft, in harmonie met de behoeften van je planten.

Wij streven ernaar praktische, functionele, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden. Blader door het assortiment van onze online winkel om producten te vinden die aan jouw behoeften voldoen. We garanderen de uitstekende kwaliteit van al onze turfpotten en moedigen je aan om vandaag nog je aankoop te doen!

0.50
0.55
0.62
0.80
1.06
1.07
1.52
1.67
1.98
2.20
2.28
2.66
2.94
3.21
3.30
4.23
4.48
4.61