• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gieters

Bent u op zoek naar een betaalbare gieter die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is? Garden Seeds Market biedt gieters geschikt voor potplanten, groenten, fruitstruiken en andere tuinplanten tegen concurrerende prijzen. We hebben een breed scala aan modellen en maten - vind degene die u altijd al wilde!

Welke kenmerken definiëren een kwaliteitsgieter? Een duurzaam materiaal, een goed ontworpen tuit, een roos die zorgt voor een consistente waterstroom en verstopping voorkomt? Onze gieters voldoen aan deze eisen. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht en gebruiksvriendelijk. Overweeg de Żyrafa (Giraffe) thuiskan, verkrijgbaar in levendige kleuren zoals fuchsia, marineblauw, limoengroen en klassiek groen, perfect voor pot- en balkonplanten. Kies de kleur die bij uw interieur past. Daarnaast bieden we grote tuinkannen aan. Een groene kan van 2 liter of 5 liter is essentieel voor elke tuin of moestuin. Hun ruime capaciteit maakt het mogelijk om tal van planten te bewateren zonder vaak bij te vullen. Het ergonomische, brede handvat zorgt voor eenvoudig transport en minimaliseert handvermoeidheid. En mis onze concurrerende prijzen niet! Maak uw tuinaccessoirecollectie compleet en kom in aanmerking voor onze gratis thuisbezorging.

Winkelen in onze online winkel is snel, eenvoudig en plezierig - we voorzien in al uw tuinbehoeften. U bent altijd welkom!