• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от цикория

Открийте свят на вкусове и ползи за здравето с нашите Семена от цикория, налични в нашия онлайн магазин за градинарство. Тези зеленчуци не са само вкусни, но и изключително хранителни, пълни с витамини, протеини и минерали. Техният уникален горчив вкус стимулира апетита и подпомага храносмилането, съществено подобрявайки общото функциониране на храносмилателната система.

Нашият семенен материал е от висококачествени производители, гарантиращи, че растенията ви ще дават изобилни добиви, когато се отглеждат в подходящи условия.

Не пропускайте възможността да опитате разнообразието "Polanowicka" - коренова цикория, универсален избор, който не е само вкусно допълнение към салатите ви, но може също да се използва и като храна за животни. За тези, които предпочитат ендиви в салати, вариантът "Palla Rossa 3" е отличен избор. Тази разновидност определено ще ви очарова с бели-червени глави, добавяйки експлозия от цвят и вкус към разнообразни ястия. Изберете любимите си Семена от цикория днес и направете стъпка към по-здравословна и вкусна градина.

1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
-40%
5.98 лв 9.96 лв
Промоцията приключва
-40%
6.48 лв 10.79 лв
Промоцията приключва
10.48 лв 17.46 лв
Промоцията приключва