• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Draden

Welkom in de categorie draden van onze online tuinwinkel! Hier ontdekt u een uitgebreide collectie garens en koorden, afgestemd op diverse behoeften. Vervaardigd uit verschillende materialen, beschikbaar in meerdere diktes, en ontworpen voor een reeks toepassingen, onze decoratieve garens en koorden zullen zeker voldoen aan uw verwachtingen. Duik in ons assortiment en vind de perfecte match voor uw eisen.

Een draad of koord lijkt misschien een simpel item, maar de functionaliteit ervan is enorm. Vaak realiseren we ons niet hoe frequent we op garens en koorden vertrouwen. Ze zijn veelzijdig en bieden hulp in tal van dagelijkse leven aspecten, van snelle reparaties tot het creëren van ingewikkelde handwerken en de kunst van het gourmet koken. Uiteindelijk is de kwaliteit van de Decoratieve Garens en Koorden die u kiest van het grootste belang. Onze dikke linnen garens zijn uitstekend voor het bundelen en verpakken, evenals voor het binden van boeketten, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel tuinieren als werkplaats taken. Beschikbaar in natuurlijke, milieuvriendelijke varianten, zowel geverfd als ongeverfd, onze collectie zal u zeker imponeren. Aan de andere kant zijn onze dunne zijden koorden zowel zacht als stevig, perfect voor het samenstellen van delicate items. Ze zijn bijzonder waardevol voor het vervaardigen van sieraden en versieringen. Wees gerust, alle garens en koorden in onze winkel komen van gerenommeerde fabrikanten bekend om hun kwaliteit.

Mis het niet – onze sectie voor Decoratieve Garens en Koorden biedt ongeëvenaarde kwaliteit en variëteit!

We nodigen u uit om gemakkelijk te winkelen in onze online winkel. Met honderden producten in vele categorieën, zult u zeker vinden wat u zoekt. We zijn trots op het aanbieden van concurrerende prijzen, snelle en economische verzending naar elk adres. Geniet van uw winkelreis bij ons!

2.98
4.16
4.16
4.16
5.46
5.53
6.00
9.96
9.96
9.96
9.96
10.80
12.49
13.32
23.67
24.19