• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Subcategorieën

Juffertje in 't groen zaden

Je kunt zaden van drie nigella-soorten vinden in onze online winkel - zwarte karwij, liefde-in-de-mist en gele venkelbloem. In onze winkel verkochte zaden zijn van hoge kwaliteit en vertonen een goede kiemkracht, omdat ze alleen van gerenommeerde producenten komen.

Zwarte karwij (Nigella sativa) is vooral een kruid en kruiden. Hartige zaden lijken qua smaak op nootmuskaat en zijn geschikt voor gebak en vele andere gerechten. Je kunt ook spruitjes van ze laten groeien en genieten van een heerlijke en gezonde snack. Zwarte karwij vertoont veel helende effecten en sommigen beschouwen het als een remedie voor alles. Het heeft antischimmel-, antibacteriële, antivirale en kankerbestrijdende effecten bewezen en heeft een gunstige invloed op de conditie van huid en haar. Het helpt aanzienlijk mensen met astma en allergieën.

Love-in-a-mist is een grote sierplant die in de zomer veel bloembedden zal sieren. Het groeit vrij laag en produceert witte, roze of blauwe bloemen waaruit decoratieve fruitcapsules ontwikkelen aan het einde van de zomer. Love-in-a-mist kan ook gekweekt worden voor snijbloemen, zowel voor verse als voor gedroogde boeketten. Deze plant is vrij onproblematisch in de teelt en zou geen problemen moeten opleveren voor nog minder ervaren tuinders. Gele venkelbloem is ook een grote sierplant. Het produceert gele bloemen in de zomer die in de latere fase worden omgezet in fruitcapsules. Vanwege dit feit behoudt de gele venkelbloem zijn decoratieve waarde tot de late herfst. Het past goed in gedroogde bloemstukken.