• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen

Om ervoor te zorgen dat uw tuin bloeit in een veelheid van kleuren, pronkt met smaragdgroen gras en rijke gewassen oplevert, heeft u geschikte meststoffen nodig. Onze online tuinwinkel biedt premium producten in de categorie Meststoffen van toonaangevende binnen- en buitenlandse fabrikanten zoals Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target en Zielony Dom. Onze goed georganiseerde subcategorieën maken het vinden van het juiste product zeer eenvoudig.

Voor liefhebbers van biologische teelt zijn onze Compost en Mest-afdelingen een must. Hier vindt u compostbakken, compostverbeterende toevoegingen en economische pakketten van gedroogde gegranuleerde mest van koe, schaap, paard en kip. Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan mycorrhiza inoculanten voor rozen, coniferen, heide, heidevelden, gazons en schimmels. Voed uw planten snel en efficiënt met onze meststofsticks voor bloeiende en groene planten, groenten en kruiden, evenals meststoftabletten. Als u geïnteresseerd bent in het vermeerderen van bloeiende planten, struiken en bomen door zaailingen en stekken, is onze Afdeling Wortelpoeders en Entwas essentieel. Mis onze uitgebreide categorieën Droge en Vloeibare Meststoffen niet, met professionele meststoffen voor groenten en fruit die een rijke, hoogwaardige opbrengst verzekeren, evenals die voor sierbomen, struiken en de beste bosbessenmeststoffen. We hebben ook meststoffen voor coniferen om naaldbruining te voorkomen en de plantvitaliteit te verhogen, plus supplementen voor rozen en rododendrons die de bloei stimuleren. Ons assortiment omvat enkelvoudige meststoffen voor tuinprofessionals en all-purpose producten voor beginners en hobbyboeren. Bodemverzurende toevoegingen, dolomiet en kalk voor bemesting en witten zijn ook beschikbaar.

Dit is slechts een fractie van ons uitgebreide assortiment. Verken onze aanbiedingen en geniet van besparingen met onze betaalbare prijzen. Gedetailleerde productbeschrijvingen bieden alle informatie die u nodig heeft. We nodigen u van harte uit om te bladeren en te winkelen bij de Garden Seeds Market!

1.38
1.38
2.59
2.59
2.59
2.59
2.59
2.59
2.59