• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Wortelpoeders en entwas

Als u gepassioneerd bent over tuinieren, zijn wortelpoeders en entwas essentiële toevoegingen aan uw gereedschapskist. Deze eersteklas plant verzorgingsproducten zorgen voor uitstekende resultaten in het snoeien van bomen en succesvolle voortplanting via stekken. Regulier snoeien is essentieel voor alle fruitbomen, struiken en veel siergewassen. Wanneer u dikkere takken verwijdert, is het cruciaal om entwas aan te brengen, waardoor het genezingsproces van weefsel wordt versneld en de plant wordt beschermd tegen schadelijke bacteriën en schimmels.

Voor dit doel raden we ten zeerste het kosteneffectieve Sumin Entwas voor Boom- en Struikwonden met een Band en de betrouwbare Eko-Derma Entwas aan, speciaal geschikt voor boomenting. Ontdek het gemak van de innovatieve Fito-Plaster Spray, die zonder kwast kan worden aangebracht en een extra leuke touch aan het tuinieren toevoegt. Als u snoeit voor stekken, overweeg dan onze eersteklas wortelstimulatoren. "Korzonek Z" is ontworpen voor de wortelgroei van groene planten, "Korzonek PZ" voor halfstruikplanten en "Korzonek D" voor planten met houtachtige stengels. Deze uitstekende producten van het gerenommeerde merk Target zullen ervoor zorgen dat uw stekken gedijen en zich vestigen in nieuwe omgevingen. Verken ook Agrecol Wortelbemesting voor extra voordelen. En voor degenen die gevoelige potplanten verplanten, is het "Zdrowy Korzeń" (Gezonde Wortel) Spray Remedy van Zielony Dom een perfecte keuze.

Bezoek vandaag nog onze sectie Rooting Powders and Grafting Waxes. Koop gerenommeerde merken online voor een naadloze ervaring en word een gewaardeerde vaste klant. Het is echt de moeite waard!

7.60
9.25