• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kabelbinders, slangklemmen en banden

Kabelbinders, slangklemmen en banden zijn onmisbare accessoires die zowel thuis als in de tuin van pas komen. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals het verbinden van tuinslangen en het vastzetten van planten aan ondersteuning. Deze producten zijn zeer duurzaam en bestand tegen zelfs de meest uitdagende weersomstandigheden. In onze online winkel vind je een breed scala aan veelzijdige kabelbinders, slangklemmen en banden. We hebben al deze items verzameld in deze speciale categorie - vertel ons gewoon wat je nodig hebt!

Als je op zoek bent naar kabelbinders, bieden we ze in veel verschillende maten aan. Kies uit slangklemmen variërend in grootte van 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm tot 32-50 mm. Onze producten zijn gemaakt van verzinkt staal, wat zorgt voor hun bijna onverwoestbaarheid. Heb je flexibele banden nodig die geschikt zijn voor plantenondersteuning? Overweeg onze elastische zelfsluitende bandenmix, verkrijgbaar in maten van 13/17/22,5 cm, ideaal voor het stutten van jonge bomen. Het materiaal dat wordt gebruikt bij hun productie behoudt zijn vorm bij zowel hoge als lage temperaturen, blijft flexibel en is bestand tegen beschadiging. Je kunt ook zaailingen aan ondersteuning vastmaken met onze klembinders, ontworpen voor bomen, struiken en andere tuinplanten (verkrijgbaar in verschillende maten). Als alternatief kun je onze 40 x 2,5 cm boomriem/band met gesp en klittenbandsluiting verkennen. Het biedt een zachte maar stevige oplossing die gemakkelijk is aan te passen. Voor een kosteneffectieve optie kun je onze zachte geïsoleerde tuindraad overwegen, een betaalbaar, duurzaam en herbruikbaar product. Daarnaast bieden we stijlvolle en verfijnde clips voor potplanten, waaronder orchideeclips, plantclips en wandgemonteerde klimplantclips. Deze producten helpen je om je binnen- en balkonplanten georganiseerd te houden en naar wens vorm te geven.

We moedigen je aan om bestellingen te plaatsen voor hoogwaardige kabelbinders, slangklemmen en banden tegen concurrerende prijzen. Het is zeer aan te raden om ze altijd bij de hand te hebben. Aarzel niet om gebruik te maken van onze GRATIS bezorgservice en je tuinuitrusting compleet te maken. We wensen je een plezierige winkelervaring toe!

1.14
1.38
1.50
1.56
1.88
2.40
2.59
2.99
4.84