• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Rondom het huis

Ons dagelijks leven en onze routines zijn nauw verweven met onze huizen. Deze sectie, "Rondom Huis," biedt accessoires die u helpen uw persoonlijke ruimte effectiever in te richten. We bieden begeleiding om u te helpen uw spullen te sorteren, geven tips om de efficiëntie van uw vernieuwingsinspanningen te verbeteren, en, last but not least, nodigen we u uit voor een barbecue. Ontdek ons uitgebreide productaanbod!

Winkelen in onze online winkel is zowel snel als efficiënt. Om uw zoektocht te vereenvoudigen, hebben we onze producten onderverdeeld in gemakkelijk navigeerbare subcategorieën, hieronder vermeld. Als u het gebied rondom uw huis wilt verfraaien, bekijk dan de categorie "Rondom Huis" voor tuinmeubilair. Hier vindt u krukken, stoelen en andere essentiële zaken om de perfecte ontspanningsplek te creëren. Wilt u uw buitenruimte maximaliseren? Overweeg dan onze selectie van tuinkisten en -boxen. De tuinkistmodellen Box Rato, Box Rato Plus en Box Board zijn slechts enkele van de ruime en stijlvolle opties die op u wachten. Het handhaven van orde in uw tuin, erf en op uw terras kan onze bezems en borstels vereisen. Kies uit bezems van sorghumvezels, stoepbezems, voegenschrapers, teer- en pleisterborstels, en een uitgebreid assortiment accessoires voor het wassen van auto's die direct beschikbaar zijn in onze winkel. We hebben ook hoogwaardige, kosteneffectieve schoonmaakmiddelen voor paden, trottoirs en opritten. Populaire keuzes zoals de Sumin 200-ml Finisher, die mos, algen en levermossen op gazons en paden bestrijdt, en de 200-ml Roundup Herbi Block, een langdurig schoonmaakmiddel voor paden en opritten, zijn favorieten bij onze klanten. Zeg vaarwel tegen hardnekkig mos, korstmossen, onkruid, algen en andere onooglijke vlekken! Voor wie op zoek is naar stevige, weerbestendige afdekzeilen, biedt de categorie "Rondom Huis" hoogwaardige zeildoeken in blauw, versterkt groen en extra sterk zilvergroen, beschikbaar in maten van 3 x 4 m tot 15 x 20 m.

Wanneer het werk gedaan is, is het tijd om te ontspannen. Tijd doorgebracht in de tuin wordt nog aangenamer met de juiste barbecues en accessoires. Onze winkel heeft een selectie die een compacte ronde grill met een spit, een rechthoekige grill met zijplanken, een vatvormige grill, een tuinhaard en vleesrookbakken omvat. U kunt ook natuurlijke, milieuvriendelijke aanmaakblokjes, houtsnippers en houtskool vinden. Overweeg om een nieuwe grillrooster of houder, een barbecuekorf, een burgerpers, spiesen en een kampvuurworstvork aan uw verzameling toe te voegen. We nodigen u hartelijk uit om ons aanbod te verkennen – u vindt zeker producten die uw aandacht trekken. En het is heerlijk om te ontspannen in een hangmat; hebben we ons assortiment van extra comfortabele canvas en net hangmatten al genoemd? Mis deze kans niet!

Aarzel niet! Ontdek het brede assortiment van onze online winkel en doe een aankoop waar uw hele gezin van zal genieten. Investeer in premium kwaliteit, geniet van gratis levering, en zie hoeveel u kunt besparen bij ons.

0.97
1.50
2.06
2.10
2.59
2.60
3.25
3.44
4.69
4.93
5.04