• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Citroenmelisse zaden

Wij bieden citroenmelisse zaden aan in onze winkel, een plant die bekend staat om zijn ontspannende en kalmerende eigenschappen. Kies uit de klassieke citroenmelisse of de unieke "Limonella" variant, die beide voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze zaden zijn uitsluitend afkomstig van betrouwbare leveranciers, wat een succesvolle teelt garandeert—mits u natuurlijk de juiste groeiomstandigheden in acht neemt.

Gewone citroenmelisse staat bekend om zijn kalmerende effecten, maar dit veelzijdige kruid biedt veel meer. Het kan helpen bij het verlichten van slapeloosheid, depressie en neurose, het verminderen van menstruatiepijn en hoofdpijn, en zelfs het versnellen van de genezing van wonden en zwellingen. Bovendien heeft citroenmelisse choleretische en vaatverwijdende eigenschappen, wat zorgt voor ontspanning en kalmte. Het dient ook als een effectieve haarconditioner om haarverlies, roos en andere hoofdhuidproblemen te bestrijden. In de culinaire wereld kan verse citroenmelisse fungeren als vervanger voor citroengras en trekt het nuttige insecten aan in uw tuin als nectarproducerende plant.

De "Limonella" variant van citroenmelisse onderscheidt zich van het gewone type door zijn intensievere citroenaroma en -smaak, dankzij een hoger gehalte aan etherische oliën. Het biedt vergelijkbare medicinale voordelen, werkt als een kalmerend middel en helpt bij het verlichten van pijn en het bestrijden van slapeloosheid. U kunt het natuurlijk ook gebruiken om een extra vleugje aroma toe te voegen aan gerechten en drankjes, met name thee en limonade.

Dus waarom wachten? Verbeter uw tuin en welzijn door vandaag nog te kiezen uit onze categorie met citroenmelisse zaden!