• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Andive, Semințe de Cicoare de Grădină

Descoperă o lume plină de arome și beneficii pentru sănătate cu Semințele noastre de Andive, Semințele de Cicoare de Grădină disponibile în magazinul nostru online de grădinărit. Aceste legume nu sunt doar gustoase, ci și extrem de hrănitoare, bogate în vitamine, proteine și minerale. Gustul lor amar unic stimulează pofta de mâncare și ajută la digestie, îmbunătățind semnificativ funcționarea generală a sistemului digestiv.

Semințele noastre provin exclusiv de la producători de încredere, asigurându-se că plantele tale vor oferi recolte bogate atunci când sunt cultivate în condiții adecvate.

Nu rata ocazia de a încerca varietatea de cicoare de rădăcină "Polanowicka", o opțiune versatilă care nu este doar o adiție delicioasă la salatele tale, ci poate fi, de asemenea, folosită ca hrană pentru animale. Pentru cei care preferă andivele în salate, varianta "Palla Rossa 3" este o alegere excelentă. Această varietate cu capete albe-roșii cu siguranță te va cuceri și va adăuga o explozie de culoare și aromă într-o gamă variată de preparate. Alege-ți astăzi Semințele de Andive, Semințele de Cicoare de Grădină preferate și fă un pas către o grădină mai sănătoasă și mai delicioasă.