• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen met één component

Enkelvoudige meststoffen bieden een betaalbare en effectieve oplossing voor een breed scala aan voedingstekorten bij planten. Ze zijn vooral essentieel bij de voorbereiding van terreinen voor zaaien en het planten van bomen en struiken, vooral wanneer het nodig is om de pH-waarde van de grond aan te passen of arme gronden te verrijken met essentiële macrovoedingsstoffen.

In onze online winkel bieden we een uitgebreide selectie van de beste enkelvoudige meststoffen, verkrijgbaar in verschillende zakmaten, variërend van 2 tot 25 kg. Ons assortiment omvat onder andere kaliumnitraat, een veelzijdige stikstof-kaliummeststof die is ontworpen om tekorten van deze twee essentiële elementen aan te vullen, die cruciaal zijn voor een gezonde plantengroei en optimale gewasopbrengst.

Voor groenten die veel stikstof nodig hebben, raden we nitrochalk aan, dat gemakkelijk beschikbare stikstof levert in de vorm van nitraten en ammonium, verrijkt met waardevolle kalk en magnesium. Voeg gemalen dolomiet toe om de bodemkwaliteit te verbeteren en de veerkracht van planten te vergroten, vooral in zure gronden die kalk en magnesium missen. Gebruik korrelige ureum of de hoogwaardige geconcentreerde ammo-fosfor-kaliummeststof, zeer gewaardeerd door professionele boeren, om overvloedige groei te bevorderen door de opname van water en voedingsstoffen uit de grond te verbeteren.

Wij garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit en effectiviteit van onze meststoffen. Ze worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten met een uitstekende reputatie op de professionele meststoffenmarkt, zoals Florovit, Planta en Ogród-Start. Ervaar competitieve prijzen en het gemak van online winkelen bij ons. Ontdek ons brede assortiment producten en zie hoe kosteneffectief online winkelen kan zijn voor al uw plantenverzorgingsbehoeften. U bent van harte welkom om onze winkel te verkennen en een vruchtbare winkelervaring te beleven.

8.44
35.32