• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Meststoffen met één component

Eencomponent-meststoffen bieden een goedkope en efficiënte oplossing voor de meeste problemen met voedingstekorten bij planten. Ze blijken ook nodig te zijn bij de voorbereiding van locaties voor het zaaien en planten van bomen en struiken, bijvoorbeeld als je de grond moet aanzuren of ontzuren of als je magere, mindere grond moet verrijken met basische macronutriënten.

Onze online winkel biedt de beste beschikbare enkelvoudige meststoffen, verpakt in zakken van verschillende grootte, van 2 tot 25 kg. Wij bieden onder meer kaliumnitraat aan, een allround stikstof-kaliummeststof die wordt gebruikt om tekorten aan deze twee elementen aan te vullen, die verantwoordelijk zijn voor een goede groei en gewasproductie.

Groenten die veel stikstof gebruiken, moeten worden gevoed met nitrochalk dat gemakkelijk verkrijgbare stikstof bevat in de vorm van nitraten en amonium, met een waardevolle toevoeging van kalk en magnesium. Voeg het gemalen dolomiet, dat de productiviteit verhoogt en de winterhardheid van de planten verhoogt, toe aan zure bodems die kalk en magnesium missen. Gebruik gegranuleerd ureum of de geconcentreerde ammo-fos-kaliummeststof, zeer gewaardeerd door professionele boeren, om hen te helpen overvloedig te groeien door de opname van water en voedingsstoffen uit de bodem te verbeteren.

We garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit en effectieve prestaties van onze meststoffen. Ze worden geleverd door gerenommeerde producenten die een uitstekende reputatie genieten op de markt van professionele meststoffen, zoals Florovit, Planta en Ogród-Start. We bieden aantrekkelijke prijzen en betrouwbaarheid - leer meer over onze brede productselectie en kijk hoe kosteneffectief online winkelen kan zijn. Hier vindt u alle producten die nodig zijn voor de dagelijkse verzorging van planten. U bent van harte uitgenodigd voor een shoppingtour.