• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Cikória vetőmag

Fedezze fel az íz és az egészségügyi előnyök világát Cikória vetőmagunkkal, melyek elérhetőek online kerti áruházunkban. Ezek a zöldségek nemcsak ízletesek, hanem rendkívül táplálóak is, tele vannak vitaminokkal, fehérjékkel és ásványi anyagokkal. Az egyedi keserű ízük serkenti az étvágyat és segíti az emésztést, jelentősen javítva az emésztőrendszer általános működését.

A magok csak megbízható termelőktől származnak, így biztos lehet benne, hogy növényei gazdag termést hoznak majd, ha megfelelő körülmények között termeszti őket.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kipróbálja a "Polanowicka" gyökércikória változatot, egy sokoldalú lehetőséget, amely nemcsak ízletes kiegészítése a salátáknak, hanem állatok takarmányozására is használható. Azoknak, akik inkább endívia salátát kedvelik, a "Palla Rossa 3" kiváló választás. Ez a változat biztosan elbűvöli majd a fehér-piros fejekkel, és színt és ízt ad sokféle ételnek. Válassza ki kedvenc Cikória vetőmagjait még ma, és tegyen egy lépést az egészségesebb és ízletesebb kert felé.