• 149.00 Om van een gratis verzending te kunnen genieten,
    moet je een bestelling plaatsen van minimum

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen in het aanbod van onze online winkel behoren tot de hoogwaardige, premium kwaliteitsproducten. U zult antibacteriële gels en sterke reinigingsbalsems vinden die bedoeld zijn om taaie, aanhoudende vlekken te verwijderen. We bieden ook uitstekende bladglans, geurverwijderende stoffen en reinigingsmiddelen voor oppervlakken die bijzonder gevoelig zijn voor vlekken. Kijk wat we bij je in petto hebben!

Je moet absoluut 50 ml Arox antibacteriële handgel kopen. Dit product heeft desinfecterende eigenschappen en is zacht voor uw huid. Het biedt de beste preventieve oplossing voor al uw inspanningen die tot kleinere verwondingen en snijwonden kunnen leiden. Er zijn ook professionele reinigingsmiddelen, zoals de zeer efficiënte Bros - Morus - roetverwijderaar voor open haarden en ovens 50 g of Grobex - grafsteenreinigende en conserverende balsem, ideaal geschikt voor het reinigen van marmer, terrazzo en andere materialen. Heeft u een effectief desinfectiemiddel voor vuilnisbakken en afvalzakken nodig? Bestel de afvalcontainer - Bros - reinigingsmiddel in een fles met een verstuiver. Garden Seeds Market biedt ook goedkope plantreinigingsmiddelen, zoals de populaire 600 ml Substral bladglans die voorkomt dat stof bezinkt. Vergeet ook niet door onze andere producten te bladeren!

Wij helpen u om de orde op orde te houden en uw huis op een gestructureerde manier op te ruimen. U koopt schoonmaakmiddelen van de beste producenten (onder andere Bros, Substral, Zielony Dom) tegen betaalbare prijzen in onze online winkel. Het bestrijden van vuil, vlekken en geuren wordt een eenvoudige taak - investeer in de specialistische producten en geniet van netheid zonder te veel te betalen!