• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen die beschikbaar zijn in onze online winkel zijn van topkwaliteit en premium producten. U vindt er antibacteriële gels en krachtige reinigingsbalsems die zijn ontworpen om hardnekkige, blijvende vlekken aan te pakken. We hebben ook uitstekende bladglansproducten, geurverwijderende oplossingen en reinigingsmiddelen voor oppervlakken die bijzonder gevoelig zijn voor vlekken. Ontdek wat we voor u hebben voorbereid!

We raden de 50 ml Arox antibacteriële handgel ten zeerste aan. Het desinfecteert niet alleen, maar is ook zacht voor uw huid. Het is de ideale bescherming tegen kleine verwondingen en snijwonden die kunnen optreden tijdens uw tuinwerkzaamheden. Overweeg onder onze professionele reinigingsmiddelen de zeer effectieve Bros-Morus roetverwijderaar voor open haarden en ovens in een 50g verpakking, of de Grobex grafsteen reinigings- en conserveringsbalsem, perfect voor het reinigen van marmer, terrazzo en vergelijkbare materialen. Heeft u een efficiënte vuilnisbak en afvalzak desinfectiemiddel nodig? Bekijk de afvalcontainer Bros reinigingsmiddel voorzien van een verstuiver. Garden Seeds Market biedt ook voordelige plantreinigingsmiddelen aan, zoals de populaire 600 ml Substral bladglans die stofophoping voorkomt. Vergeet ook niet onze andere aanbiedingen te bekijken!

Laat ons u helpen een nette en georganiseerde omgeving in uw huis te behouden. Schaf reinigingsmiddelen aan van gerenommeerde merken, waaronder Bros, Substral en Zielony Dom, tegen concurrerende prijzen in onze online winkel. Het bestrijden van vuil, vlekken en geuren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Investeer in onze gespecialiseerde producten en geniet van een onberispelijke omgeving zonder een fortuin uit te geven!

3.52
5.35
6.80
9.41
19.98