• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Graf accessoires

Welkom bij de Graf accessoires sectie! Hier vindt u een breed scala aan producten om u te helpen zorgen voor grafplaatsen. Om uw winkelervaring te vereenvoudigen, hebben we onze items ingedeeld in verschillende duidelijke subcategorieën.

In deze categorie vindt u onze elegante collectie containers die levende planten en kunstige bloemarrangementen prachtig zullen presenteren. We raden de vazen uit de Ikebana-serie ten zeerste aan vanwege hun eenvoud, waardoor ze een smaakvolle decoratie zijn voor grafstenen. Bekijk ook zeker onze sectie met Vazen, waar u prachtige bloemenvazen vindt die perfect passen bij de getoonde potten en grafbedekkingen. Alle producten in onze winkel voor graf accessoires zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zonlicht, hoge temperaturen en vorst, en hun uitstekende kwaliteit wordt gegarandeerd door gerenommeerde merken zoals het gerespecteerde bedrijf Lamela.

In de sectie Grafsteenreiniging en -onderhoud vindt u accessoires om graftekens in perfecte staat te houden. We bieden duurzame emmers in verschillende maten, stevige vuilniszakken, schoonmaakhandschoenen, sproeiers en hoogwaardige emulsies voor het behoud van marmer en graniet. Blader door ons assortiment en maak vandaag uw keuzes! Onze online winkel is 24/7 geopend, zeven dagen per week. Bij ons kunt u betaalbare aankopen doen terwijl u tijd bespaart - slechts een paar klikken zijn voldoende!