Barbecues / grills en accessoires

Onze grills - barbecues en accessoires helpen je voor te bereiden op het nieuwe barbecueseizoen! Maak kennis met het aanbod van Garden Seeds Market en laat ons u verrassen met technische nieuwigheden. Online winkelen zonder te veel te betalen. Wij maken het mogelijk!

Als u overweegt een nieuwe grill (barbecue) te kopen, bekijk dan de beschikbare modellen in onze winkel. Wij bevelen de compacte, betaalbare ronde 35-cm grill met een spit of de ronde 42-cm tonvormige grill aan voor alle liefhebbers van klassieke barbecue. Beide passen op elk terras en balkon! Als u geïnteresseerd bent in een groter apparaat, bekijk dan onze rechthoekige barbecues. Hiermee kun je koken voor het hele gezin! Wij adviseren de rechthoekige grill van 58 x 38 cm met twee zijplaten - een solide, eenvoudig te bedienen product dat een uitstekende smaak van alle soorten vlees garandeert. Heeft u een tuin of volkstuin? We hebben een echte special voor u: een hangende grill - tuinoven van 52 cm breed. Dit product biedt een geweldige oplossing voor het bereiden van uitstekende gerechten boven een kampvuur. Mocht u ook dromen van het bereiden van uw eigen gerookte ham en worst, wacht u een balkonroker met een diep dienblad. Deze gebruiksvriendelijke en schone functionele tool is bedoeld voor thuisproductie van gerookte ham en worst. Vergeet de barbecue-accessoires niet - inclusief efficiënte vuurstarters, barbecue-reinigingsapparaten, braadrekken, vorken, dragers, persen en houders. Bekijk ze eens! De milieuvriendelijke barbecue-vuurstarter - 3 stuks, Natuurlijke vuurstarter - 30 kubussen gemaakt van geurloos, gezond hout en houtskool zijn producten die in je winkelwagen moeten landen! We bieden ook houtsnippers voor roken en barbecuen: gemaakt van 100% appel-, beuken-, walnoot- en eikenhout en ideaal geschikt voor het op smaak brengen van vlees. Nog steeds problemen met het starten van een brand? Investeer in je comfort en koop een praktische balg - luchtblazer voor het aansteken van een barbecue. Mogelijk hebt u ook bamboevleespennen van 30 cm nodig, verkocht in verpakkingen van 40 stuks. Als u liever herbruikbaar gereedschap gebruikt, bestelt u Verchroomde stalen spiesjes en de 140 cm lange ergonomische gebogen kampvuurworstvork. Om het risico op brandwonden tijdens het barbecuen boven brandende kolen te minimaliseren, gebruikt u de 41-cm visbarbecue- en braadhouder, een 23 x 21 cm vleeshouder, een Hotdog / worstbarbecuehouder, roestvrijstalen keerder en vork en de 17 -cm zuurkool, komkommers of barbecuetangen. Deze selectie van gereedschappen moet bij elke barbecue-liefhebberuitrusting horen. Een 3-in-1 grillborstel - spons, borstel en scrapper of de staalborstel met scrapper voor het reinigen van barbecues en rokers zullen u helpen om de bestelling te herstellen na het voltooide feest. Dit is nog maar een klein deel van ons assortiment. We raden u aan verder te bladeren!

U koopt barbecues / grills en benodigde accessoires tegen dergelijke concurrerende prijzen alleen in onze winkel. Zorg voor de gratis bezorgoptie om nog meer te besparen. Wij garanderen 100% tevredenheid - aarzel niet en probeer ons uit!

1.81
4.13
4.35
4.68