• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Lagenaria, Fleskalebas zaden

Als fan van ongewone groenten moet je zeker onze categorie Lagenaria, Fleskalebas zaden bekijken. Deze plant wordt niet alleen geteeld vanwege zijn sierwaarde, maar ook vanwege zijn jonge vrucht, die aan verschillende gerechten kan worden toegevoegd. Ze zitten boordevol vitamines, aminozuren, mineralen en choline, die allemaal gunstig zijn voor het functioneren van je lichaam.

De "Snake" variëteit is zeker het overwegen waard, omdat deze je tuin zal sieren met zijn buitengewoon lange vrucht die zich als slangen kronkelt. Probeer de "Birdhouse" variëteit, die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een vogelhuisje. Verrassend, nietwaar? Voor degenen die twijfelen over hun keuze, raden we aan een zaden selectie van verschillende Fleskalebas variëteiten te kopen. Samen vormen ze een hoge, levendige tuindisplay.

Eens rijp, uitgehold en gedroogd, kan de vrucht voor tal van doeleinden dienen - van vogelhuisjes en lantaarns tot muziekinstrumenten of andere sierlijke creaties. Alles wat je nodig hebt is een beetje creativiteit en tijd. Duik in onze categorie Lagenaria, Fleskalebas zaden en laat je tuinverbeelding de vrije loop!