• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bosbessenmeststoffen

Blauwe bessenvoeding biedt een geteste oplossing voor alle uitdagingen die u kunt tegenkomen bij het kweken van deze vruchtdragende struiken. Ze zijn onmisbaar gedurende het hele groeiseizoen, vooral wanneer de planten nieuwe scheuten ontwikkelen, bloemen produceren en vruchten dragen. We raden aan ze te gebruiken voordat u nieuwe struiken plant. Controleer voordat u stekken koopt of de grond op de gekozen locatie zuur is. Een lage bodem-pH-waarde (idealiter 3,5 - 4) zorgt ervoor dat noordelijke hoogbosbessen goed wortel schieten en zich goed ontwikkelen. Deze planten hebben moeite op onvoldoende zure gronden, lijden aan chlorose en kunnen geen voedingsstoffen opnemen onder dergelijke omstandigheden.

Wij raden aan organische meststoffen te gebruiken, zoals kippenmest, om de bodem-pH effectief te verlagen voordat u blauwe bessenstruiken plant. Het Mycorrhiza-vaccin, dat de wortelopnamecapaciteit verhoogt en beschermt tegen phytophthora, is een innovatieve oplossing voor het kweken van alle zuurminnende planten. Ons Mycorrhiza-vaccin voor rododendrons, heide en blauwe bessen van Zielony Dom vereist slechts één toepassing om de vitaliteit en gezondheid van uw struiken aanzienlijk te verbeteren! We bieden ook hoogwaardige minerale meststoffen, waaronder Florivits Blauwe Bessen en Zuurminnende Plantenmeststof (in verpakkingen van 1 en 3 kg), Agrecols Blueberry Hortifoska (een fosfor-kaliummeststof voor tuinplanten) en Target's Blueberry Meststof. Voor onmiddellijke resultaten kunt u kiezen voor vloeibare meststoffen zoals Target's Organische Vloeibare Blauwe Bessen Meststof of Substral's "Magiczna Siła" (Magische Kracht) Noodmeststof, geschikt voor bodem- en bladtoepassing en uitstekend voor het revitaliseren van verzwakte planten. Overweeg onze Langdurige en Efficiënte Blauwe Bessen Meststof van Target, een langzaam vrijkomend, grof granulaat dat slechts één toepassing per seizoen nodig heeft.

Garden Seeds Market voorziet in alle behoeften met een breed scala aan blauwe bessenmeststoffen van gerenommeerde producenten tegen concurrerende prijzen. Ontdek onze aanbiedingen en koop met de garantie van tevredenheid. 

9.45
9.90
11.43
19.44
20.79