Семена за цветя с балкон

Цветен балкон е мечта, която може да се сбъдне благодарение на семената на балконското цвете. В нашия магазин ще намерите много видове, както популярни, като градински теменужки, настурция, петунии, здравец и по-рядко срещани, като индийски слез (кадифе), рок изотоми или пълзящи диви ягоди. Можете да избирате от множество сортове, които се различават по навик, височина, форма и цвят на цъфтеж и период на цъфтеж. Тези растения ще украсят градината ви от пролетта до есента. Кратки описания ще ви помогнат при избора на правилните видове - преди всичко трябва да вземете под внимание местоположението на балкона, вида на растенията, които искате да отглеждате, и размера на площта, с която разполагате.

Препоръчваме семената на висящата лобелия, чашките, петунията, бебешкия дъх или пълзящи диви ягоди до пълзящи растения. Ако обаче искате да покриете стена, изберете лозя - ние предлагаме китайска глициния, лоза от чашка и чинийка, канарско пълзящо растение, сутрешна слава, фасул и сладък грах. Малките контейнери могат да се пълнят с растения, поемащи по-малък навик - ние препоръчваме градински къщички „Рококо”, маргаритки „Помпонетте” и камбанен звънче. По-голямата част от тези растения изискват слънчево място, така че какво да кажем за сенчести балкон? Ако вашият апартамент е изправен пред по-малко слънчева страна, съветваме ви да изберете impatiens, бегония, иглика или маргаритка.

Всички семена от цветя на балконите, които се предлагат в нашия онлайн магазин, са с високо качество и показват висока поклонност, тъй като идват само от доказани доставчици.

-32%
2.65 лв 3.90 лв
6.31 лв 7.76 лв