• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена за цветя с балкон

Балконът, украсен с цветя, е мечта, която може да стане реалност благодарение на нашите Семена за цветя с балкон. В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от видове, включително популярни такива като градински барбунки, настурции, петунии и герании. Изберете измежду множество опции, различаващи се по начин на растеж, височина, форма, цвят на цъфтежа и период на цъфтеж. Тези растения ще придадат красота на вашия балкон от пролетта до есента. Подробните описания ще ви помогнат да изберете перфектния вид, като вземете предвид местоположението на вашия балкон, предпочитанията ви за растения и наличното пространство.

За ентусиастите на пълзящите растения препоръчваме семена като висяща лобелия, петуния, бебешко дъхание. Ако искате да покриете стена, заложете на растения като китайска глициния, лозичка "чашка и чиния", и други. Малките контейнери могат да бъдат украсени с растения от по-малка височина, като градински барбунка "Rokoko", маргаритки "Pomponette" и камбанки. Макар много от тези растения да процъфтяват на слънчеви места, не сме забравили за тези със сенчести балкони. Ако вашето място е по-сенчесто, разгледайте импациенс, бегония, примула или маргаритка.

Всички Семена за цветя с балкон, налични в нашия онлайн магазин, гарантират високо качество и отлични проценти на кълняемост, идващи изключително от надеждни доставчици. Не изпускайте възможността да превърнете балкона си в райски кът! Посетете нас сега и се възползвайте от нашите превъзходни предложения!

2.60 лв