• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte

Pentru a vă asigura că grădina dumneavoastră înflorește într-o multitudine de culori, se mândrește cu un gazon verde smarald și produce recolte bogate, veți avea nevoie de îngrășăminte adecvate. Magazinul nostru online de grădinărit oferă produse premium în categoria Îngrășăminte de la producători naționali și internaționali de frunte, cum ar fi Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target și Zielony Dom. Subcategoriile noastre bine organizate fac găsirea produsului potrivit foarte ușoară.

Pentru fanii cultivării ecologice, departamentele noastre de Compost și Gunoi de grajd sunt esențiale. Aici veți descoperi compostoare, aditivi pentru îmbunătățirea compostului și pachete economice de gunoi de grajd granulat și uscat de vacă, oaie, cal și găină. În plus, oferim o varietate de inoculanți micorizieni pentru trandafiri, conifere, ericacee, turbării, gazon și ciuperci. Hrăniți rapid și eficient plantele dumneavoastră cu bețișoarele noastre de îngrășământ pentru plante înfloritoare și verzi, legume și ierburi, precum și cu tablete de îngrășământ. Dacă sunteți interesați de propagarea plantelor înfloritoare, a arbuștilor și a copacilor prin răsaduri și butași, departamentul nostru de Pudră de Înrădăcinare și Ceară de Altoire este esențial. Nu ratați categoriile noastre extinse de Îngrășăminte Uscate și Lichide, care includ îngrășăminte de grad profesional pentru legume și fructe care asigură o recoltă bogată și de înaltă calitate, precum și pentru arbori ornamentali, arbuști și cele mai bune îngrășăminte pentru afine. Avem, de asemenea, îngrășăminte pentru conifere pentru a preveni brunificarea acelor și pentru a spori vigurozitatea plantelor, plus suplimente pentru trandafiri și rododendroni care stimulează înflorirea. Gama noastră include îngrășăminte cu compus unic pentru profesioniștii în grădinărit și produse universale pentru începători și fermieri amatori. Aditivi acidificatori pentru sol, dolomit și var pentru fertilizare și văruire sunt de asemenea disponibili.

Aceasta este doar o fracțiune din vastul nostru sortiment. Explorați ofertele noastre și bucurați-vă de economii cu prețurile noastre accesibile. Descrierile detaliate ale produselor oferă toate informațiile de care aveți nevoie. Vă invităm călduros să răsfoiți și să cumpărați la Piața de Semințe de Grădină!

12.16 leu