Baja

Agar kebun anda mekar dengan banyak warna, nikmati rumput hijau zamrud dan hasil tanaman yang kaya akan memerlukan baja yang sesuai. Kedai taman dalam talian kami menawarkan produk premium dari kategori yang dibekalkan oleh pengeluar domestik dan asing terkemuka, seperti Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target dan Zielony Dom. Subkategori produk akan menjadikan pencarian produk yang betul lebih mudah.

Sekiranya anda gemar penanaman organik, lawati bahagian Kompos dan Baja. Di sana anda akan menjumpai kompos, bahan tambahan pengayaan kompos dan kotoran lembu, domba, kuda dan ayam berbutir kering dalam bungkusan ekonomi. Kami juga mengesyorkan pelbagai jenis vaksin mikorizal - untuk mawar, konifer, heather dan heaths, rumput dan kulat! Anda akan dapat memberi makan tanaman anda dengan cepat dan cekap berkat batang baja untuk tanaman berbunga dan hijau, sayur-sayuran dan herba, serta tab baja. Adakah anda ingin menyebarkan tanaman berbunga, pokok renek dan pokok melalui anak benih dan keratan, anda pasti perlu mengunjungi bahagian Rooting Powders dan cangkok lilin. Kami juga mendorong anda untuk melayari kategori Pupuk Kering dan Cecair yang luas. Di sana kami telah mengumpulkan baja sayuran dan buah profesional yang memastikan hasil yang tinggi dan berkualiti tinggi, baja pokok hiasan dan pokok renek dan baja blueberry yang terbaik. Baja konifer yang mencegah jarum menjadi kecoklatan dan meningkatkan semangat tanaman, suplemen mawar dan rhododendron yang merangsang mekar juga terdapat di sini. Kami mengesyorkan baja kompaun tunggal untuk profesional kebun dan produk serba guna kepada pemula kebun dan petani hobi. Anda juga akan menemui bahan tambahan pengasidan tanah, dolomit dan kapur - untuk pembajaan dan pencucian putih - di sini juga.

Ini masih sebahagian kecil daripada pelbagai pilihan kami - kenali tawaran kami dan jimat wang dengan harga yang berpatutan. Anda akan mendapat semua maklumat yang diperlukan dari keterangan produk terperinci. Kami dengan hormatnya menjemput anda untuk melihat-lihat dan berbelanja di Garden Seeds Market!