• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitteet

Jotta puutarhasi kukoistaisi väriloistossa, ylpeilisi smaragdinvihreällä nurmikolla ja tuottaisi runsaita satoja, tarvitset sopivia lannoitteita. Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita Lannoitteet-kategoriassa johtavilta kotimaisten ja kansainvälisten valmistajien, kuten Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target ja Zielony Dom. Hyvin järjestetyt alakategoriat tekevät oikean tuotteen löytämisestä helppoa.

Luomuviljelyn ystäville Komposti ja Lanta -osastomme ovat välttämättömiä. Täältä löydät kompostoreita, kompostia parantavia lisäaineita ja taloudellisia paketteja kuivattua rakeistettua lehmän, lampaan, hevosen ja kanan lantaa. Tarjoamme myös erilaisia mykorritsa-rokotteita ruusuille, havupuille, kanerville, nummille, nurmikoille ja sienille. Ravitse kasvisi nopeasti ja tehokkaasti lannoitepuikoillamme kukkiville ja vihreille kasveille, vihanneksille ja yrteille sekä lannoitetableteilla. Jos olet kiinnostunut kukkivien kasvien, pensaiden ja puiden lisäämisestä taimien ja pistokkaiden kautta, Juurtumisjauheet ja Okulointivaha-osastomme on välttämätön. Älä ohita laajoja Kuiva- ja Neste Lannoitteet -kategorioitamme, joihin kuuluu ammattilaatuisia lannoitteita vihanneksille ja hedelmille, jotka takaavat runsaan, laadukkaan sadon, sekä koristepuille, pensaille ja parhaille mustikkalannoitteille. Meillä on myös havupuulannoitteita neulasten ruskettumisen estämiseksi ja kasvien elinvoiman lisäämiseksi, sekä ruusuille ja alppiruusuille tarkoitettuja lisäravinteita, jotka stimuloivat kukintaa. Valikoimaamme kuuluu yksikomponenttilannoitteita puutarha-ammattilaisille sekä monikäyttöisiä tuotteita aloittelijoille ja harrastepuutarhureille. Tarjolla on myös maaperää happamoittavia lisäaineita, dolomiittia ja kalkkia lannoitukseen ja valkaisuun.

Tämä on vain murto-osa laajasta valikoimastamme. Tutustu tarjontaamme ja nauti edullisista hinnoistamme. Yksityiskohtaiset tuotekuvaukset tarjoavat kaiken tarvitsemasi tiedon. Toivotamme sinut lämpimästi tutustumaan ja ostoksille Garden Seeds Marketiin!