• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva

Da bi vaš vrt procvjetao u mnoštvu boja, ponosio se smaragdno zelenim travnjakom i dao bogate urode, trebat će vam odgovarajuća gnojiva. Naša online trgovina vrtlarenja nudi vrhunske proizvode u kategoriji Gnojiva od vodećih domaćih i međunarodnih proizvođača poput Agrecola, Biopona, Florovita, Substrala, Targeta i Zielony Doma. Naše dobro organizirane podkategorije olakšavaju pronalazak pravog proizvoda.

Za ljubitelje organskog uzgoja, naši odjeli Kompost i Stajski gnoj su neizostavni. Ovdje ćete pronaći kompostere, dodatke za obogaćivanje komposta i ekonomske pakete suhog granuliranog gnoja krava, ovaca, konja i kokoši. Također nudimo razne mikorizne inokulante za ruže, četinare, vrijesove, heklane, travnjake i gljive. Brzo i učinkovito nahranite svoje biljke našim štapićima gnojiva za cvatuće i zelene biljke, povrće i bilje, kao i tabletama gnojiva. Ako vas zanima razmnožavanje cvatućih biljaka, grmova i stabala putem sadnica i reznica, naš odjel Korijenskih prašaka i Cijepilnog voska je ključan. Ne propustite naše opsežne kategorije Suhih i Tekućih Gnojiva, koje uključuju profesionalna gnojiva za povrće i voće koja osiguravaju bogat, visokokvalitetan urod, kao i za ukrasna stabla, grmove i najbolja gnojiva za borovnice. Imamo i gnojiva za četinare kako bismo spriječili smeđenje iglica i povećali vitalnost biljaka, te dodatke za ruže i rododendrone koji potiču cvjetanje. Naš asortiman uključuje jednokomponentna gnojiva za profesionalne vrtlare i sveobuhvatne proizvode za početnike i hobističke farmere. Također su dostupni dodaci za zakiseljavanje tla, dolomit i vapno za gnojenje i bjeljenje.

Ovo je samo dio našeg širokog asortimana. Istražite našu ponudu i uživajte u uštedama zahvaljujući našim pristupačnim cijenama. Detaljni opisi proizvoda pružaju sve potrebne informacije. Toplo vas pozivamo da pregledavate i kupujete na Tržnici Vrtnih Sjemenki!

2.59