• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel

För att säkerställa att din trädgård blommar i en mångfald av färger, stoltserar med smaragdgrön gräsmatta och ger rikliga skördar, behöver du lämpliga gödselmedel. Vår online-trädgårdsbutik erbjuder premiumprodukter i gödselkategorin från ledande inhemska och internationella tillverkare som Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target och Zielony Dom. Våra välorganiserade underkategorier gör det lätt att hitta rätt produkt.

För fans av ekologisk odling är våra avdelningar för Kompost och Stallgödsel ett måste. Här hittar du kompostbehållare, kompostförbättrande tillsatser och ekonomipaket med torkat granulerat gödsel från ko, får, häst och kyckling. Dessutom erbjuder vi en mängd mykorrhiza-inokulanter för rosor, barrträd, ljungväxter, hedväxter, gräsmattor och svampar. Nära dina växter snabbt och effektivt med våra gödselstavar för blommande och gröna växter, grönsaker och örter, samt gödseltabletter. Om du är intresserad av att föröka blommande växter, buskar och träd genom plantor och sticklingar, är vår avdelning för Rotningspulver och Ympvax väsentlig. Missa inte våra omfattande kategorier av Torr- och Flytande Gödselmedel, som innehåller professionella gödselmedel för grönsaker och frukt som säkerställer riklig, högkvalitativ skörd, samt sådana för prydnadsträd, buskar och de bästa blåbärsgödselmedlen. Vi har också gödselmedel för barrträd för att förhindra brunning av barr och öka växtkraften, plus tillskott för rosor och rhododendron som stimulerar blomning. Vårt sortiment inkluderar enkomponentsgödselmedel för trädgårdsproffs och allroundprodukter för nybörjare och hobbyodlare. Jordförsurande tillsatser, dolomit och kalk för gödsling och vitkalkning finns också tillgängliga.

Detta är bara en bråkdel av vårt omfattande sortiment. Utforska våra erbjudanden och njut av besparingar med våra överkomliga priser. Detaljerade produktbeskrivningar ger all information du behöver. Vi inbjuder dig varmt att bläddra och handla på Garden Seeds Market!

16.18 kr
30.41 kr
30.41 kr
30.41 kr
30.41 kr