• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Műtrágyák

Ahhoz, hogy a kerted bőséges színekben virágozzon, smaragdzöld fűvel büszkélkedjen és gazdag termést hozzon, megfelelő műtrágyára lesz szükséged. Online kertészeti boltunk a Műtrágyák kategóriában kínál prémium termékeket vezető hazai és nemzetközi gyártóktól, mint az Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target és Zielony Dom. Jól szervezett alkategóriáink megkönnyítik a megfelelő termék megtalálását.

Az organikus termesztés kedvelőinek a Komposzt és Trágya részlegeinket mindenképpen érdemes meglátogatni. Itt találsz komposztálókat, komposztot javító adalékokat és gazdaságos csomagokban száraz, granulált tehén-, juh-, ló- és tyúktrágyát. Ezenkívül különböző mikorizális inokulánsokat kínálunk rózsákhoz, tűlevelűekhez, csarabokhoz, páfrányokhoz, gyephez és gombákhoz. Gyorsan és hatékonyan tápláld növényeidet virágzó és zöld növények, zöldségek és fűszernövények számára készült műtrágyapálcikáinkkal, valamint műtrágyatablettákkal. Ha érdekel a virágzó növények, bokrok és fák szaporítása palántákon és dugványokon keresztül, a Gyökérképző Porok és Oltóviasz részlegünk elengedhetetlen. Ne hagyd ki Száraz- és Folyékony Műtrágyák széles kategóriáinkat, amelyek professzionális minőségű zöldség- és gyümölcs műtrágyákat kínálnak gazdag, magas minőségű termés biztosítására, valamint díszfákhoz, bokrokhoz és a legjobb áfonya műtrágyákhoz. Rendelkezünk továbbá tűlevelű műtrágyákkal az tűlevelek barnulásának megelőzésére és a növények vitalitásának növelésére, valamint rózsa és rododendron kiegészítőkkel, amelyek serkentik a virágzást. Választékunk tartalmaz egykomponensű műtrágyákat kertészeti szakembereknek és univerzális termékeket kezdőknek és hobbi gazdálkodóknak. Talajsavanyító adalékok, dolomit és mész a műtrágyázáshoz és meszeléshez is kaphatóak.

Ez csak egy töredéke széles választékunknak. Fedezze fel ajánlatainkat és élvezze kedvező árainkat. Részletes termékleírásaink minden szükséges információt tartalmaznak. Szeretettel várjuk, hogy böngésszen és vásároljon a Garden Seeds Market-en!