• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове

За да може вашата градина да цъфти в изобилие от цветове, зарадвайте ви с изумрудено зелена трева и дайте богати култури, ще ви трябват подходящи торове. Нашият онлайн градински магазин предлага първокласни продукти от тази категория, доставени от водещи местни и чуждестранни производители, като Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target и Zielony Dom. Продуктовите подкатегории ще улеснят намирането на правилния начин.

Ако обичате биологичното отглеждане, посетете отделите за компост и оборски тор. Там ще намерите компостери, обогатяващи компост добавки и сушен гранулиран кравешки, овчи, конски и пилешки тор в икономични опаковки. Препоръчваме също така различни видове микоризни ваксини - за рози, иглолистни дървета, хедър и вереса, тревни площи и гъбички! Ще можете бързо и ефективно да подхранвате вашите растения благодарение на торовите пръчки за цъфтящи и зелени растения, зеленчуци и билки, както и на торовете. Искате ли да размножавате цъфтящи растения, храсти и дървета чрез разсад и резници, определено трябва да посетите отдела за вкореняване на прах и присаждане на восък. Също така ви препоръчваме да разгледате обширните категории сухи и течни торове. Там сме събрали професионални торове за зеленчуци и плодове, които осигуряват богат, висококачествен добив, декоративни торове за дървета и храсти и най-добрите налични торове за боровинки. Тук се предлагат и иглолистни торове, които предпазват иглите от потъмняване и подобряват жизнеността на растенията, добавки от роза и рододендрон, които стимулират цъфтежа. Препоръчваме еднокомпонентни торове за градински професионалисти и универсални продукти за начинаещи в градината и хоби фермери. Тук ще намерите и добавки за подкисляване на почвата, доломит и вар - за торене и варосване.

Това все още е само част от огромния ни асортимент - опознайте нашата оферта и спестете пари благодарение на нашите достъпни цени. Ще получите цялата необходима информация от подробни описания на продуктите. Каним ви любезно да разгледате и пазарувате на пазара за градински семена!

5.17 лв
5.17 лв