• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове

За да се уверите, че вашата градина ще цъфти в множество от цветове, се гордее с изумрудено зелен тревен килим и ще дава богати реколти, ще ви трябват подходящи торове. Нашият онлайн магазин за градинарство предлага висококачествени продукти в категорията Торове от водещи местни и международни производители като Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target и Zielony Dom. Нашите добре организирани подкатегории улесняват намирането на правилния продукт.

За любителите на органичното отглеждане, нашите отдели Компост и Тор са задължителни. Там ще откриете компостери, добавки за обогатяване на компоста и икономични опаковки от сух гранулиран тор от крави, овце, коне и пилета. Освен това предлагаме разнообразие от микоризни инокуланти за рози, иглолистни, вресови растения, хедри, тревни площи и гъби. Бързо и ефективно хранете растенията си с нашите торови пръчки за цъфтящи и зелени растения, зеленчуци и билки, както и с торови таблетки. Ако се интересувате от размножаване на цъфтящи растения, храсти и дървета чрез разсад и резници, нашият отдел с коренопрах и присадъчен восък е съществен. Не пропускайте нашите обширни категории Сухи и Течни торове, които включват професионални торове за зеленчуци и плодове, осигуряващи богата, висококачествена реколта, както и за украсителни дървета, храсти и най-добрите торове за боровинки. Предлагаме също торове за иглолистни, които предотвратяват покафеняването на игличките и подсилват жизнеността на растенията, както и добавки за рози и рододендрони, стимулиращи цъфтежа. Нашата гама включва еднокомпонентни торове за професионални градинари и универсални продукти за начинаещи и хоби фермери. Предлагат се също добавки за окисляване на почвата, доломит и вар за торене и боядисване.

Това е само част от нашия обширен асортимент. Разгледайте нашите предложения и се насладете на спестяванията с нашите достъпни цени. Подробните описания на продуктите предоставят цялата необходима информация. Топло ви каним да разгледате и пазарувате в Garden Seeds Market!

5.17 лв
5.17 лв